Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)

Trenger du mat til festen?

Sett deg ned i lenestolen, og fiks mat til bryllupet, konfirmasjonen og bursdagen på fem minutter.

Det kan være mye jobb å få i orden alt som skal på plass til bryllup, konfirmasjon, en bursdag eller en sommerfest. Invitasjoner skal sendes ut, man skal passe på dekorasjoner, drikke og mat. Kanskje det aller siste skaper mest hodebry for mange.

Hvem skal man kontakte for å få tak i catering, og hvilke tilbud finnes?

At det er svært store prisforskjeller er selvfølgelig også en ganske så viktig ting. Skal du ha mat til et titalls personer, kan det være mange tusenlapper å spare på å velge den riktige leverandøren.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag

Svært enkelt og gratis
Prosjektleder Thomas Granhaug i Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no forteller hvor enkelt det kan gjøres:

- Ved å fylle ut et enkelt skjema på MittOppdrag med informasjon om hvor mange mennesker som skal ha mat og når man skal ha den, og gjerne hva man ønsker til hvilken prisklasse vil man få tilsendt anbud fra flere leverandører som man i ro og mak kan vurdere fra sin egen lenestol.

Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud man får er forpliktende forteller Granhaug:

- Du kan selv velge om du vil bruke noen av tilbudene du får, og kan velge å motta flere tilbud om du ikke synes de første du får er interessante.

Uansett hva du trenger
Det er ikke bare catering som kan fikses gjennom MittOppdrag. Trenger du hotellovernattinger, underholdning eller dekorasjon kan tjenesten også være behjelpelig med det:

- Egentlig er det bare dine behov som setter grenser for hva du kan sende inn av tilbudsforespørsler på MittOppdrag, sier Granhaug.

Klikk her for å spare både tid og penger på MittOppdrag