Nettavisen.no

Tjenester
(crestock.com)

Trenger du nett i sommer?

Slik får du tilgang til din epost, Facebook, favorittavisen og relevant reiseinformasjon helt gratis.

Tidligere flyttet vi avisabonnementet - i dag er det om å gjøre å ha nettilgang på hytta, hotellet eller hvor man nå måtte befinne seg i sommer.

Enten vi vil få med oss de siste nyhetene, sjekke eposten, finne igjen en god matoppskrift eller oppdatere status på Facebook, så er internett for mange minst like viktig på ferie som i hverdagen.

Sjekk tilbud via Norgespasset

Verdens beste reisehåndbok
Er du på et nytt sted, kanskje i et fremmed land, så er internett et fantastisk verktøy. Du har enkelt tilgang til verdens beste reisehåndbok med både hotell- og restaurantanbefalninger, konsert-, underholdning- og attraksjonsoversikter, forum og anmeldelser, lokale aviser etc. For surfing i utlandet betaler du vanlig tekst som for mobil.

Så lenge du har ordnet med nettilgangen på forhånd, vel å merke.

Fordeler for leserne
Som medlem av Nettavisens nye medlemsklubb Norgespasset.no får du hele to måneder gratis surfing i sommer fra Telenor, dersom du bestiller bredbåndsabonnement. Telenor er kåret til Norges beste bredbånd i tre uavhengige tester, er best på 3G og Turbo-3G dekning i Norge og kan også skryte av et stabilt nett med rask oppstart.

Norgespasset er Nettavisens nye medlemsklubb - en fordelsklubb med masse gode tilbud og tjenester til våre lesere. Tjenesten er helt ny, og nye tilbud og tjenester vil lanseres forløpende. Enten du har lyst til å sette sammen din egen avis, bestille rabattert abonnement på Donald til barna eller ordne deg billigere nettilgang via Telenor, så er Norgespasset her for deg.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og klikk på lenken «2 mnd fritt mobilt bredbånd»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer!

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)