Nettavisen.no

Tjenester
Har du en reiseblogg? Da kan du stikke av med et reisegavekort på 10.000 kroner.
Har du en reiseblogg? Da kan du stikke av med et reisegavekort på 10.000 kroner. Foto: Crestock

Trenger du noe å gjøre?

Vinn penger, spill nettspill og bli smartere. Her er det mye å gjøre.

Sommertid er ferietid, og mange late dager. Dessverre er det slik at enkelte dager kan være regnfull eller inneholde såpass mye venting at man rett og slett kan har problemer med å fylle dem. Eller så kan man være en av de mindre heldige som må sitte innendørs på jobb mens andre kan løpe til stranden.

Uansett hvorfor eller hvordan så har vi spikret sammen en løsning for deg. Faktisk har vi funnet 25 løsninger på hva du kan fylle timer og minutter med.

1. Oppdag Nettavisens hemmelige side
Visste du at du kan få oversikt over alle saker på Nettavisen de siste to døgnene på en side? Se selv her. Husk bokmerke!

2. Få Nettavisen på mobilen
Hold deg oppdatert uansett hvor du er med Nettavisens mobilavis. Adressen er mobil.nettavisen.no for vanlige mobiltelefoner, eller www.nettavisen.no/iphone/ for smartphones.

3. Kan du noe spansk i det hele tatt?
Joda, du vet at en cerveza er godt i varmen og at Barcelona er et ok fotball-lag - men hvor mye spansk kan du? Sjekk det enkelt med dette gratis spillet.

4. Hvem passer egentlig for deg?
En personlighetstest på 97 spørsmål kan fortelle deg hva slags partner som faktisk passer best for deg. Klikk her for å sjekke ut den gratis testen.

5. Spill en runde Scrabble
Det er ikke mange steder du kan spille det originale og ekte Scrabble på nett, og er du en skikkelig ordsmed kan du også vinne penger. Her kan du spille Scrabble.

6. Lag din egen nettavis
Er du lei av nyheter som ikke er interessante nok, eller skulle du ønske du fikk alle avisene på en og samme side? Her kan du lage din egen nettavis helt gratis.

7. Lær deg finansuttrykkene
Husker du alle ordene og alle forklaringene? Her er ordboken du uansett bør pugge.

8. Oppdag ny musikk
Det kommer musikk hele tiden selv om salget av fysiske plater daler. Hva med å sjekke ut de beste som har kommet i år?

9. Bli medlem av Nettavisens Facebookside
Du vet aldri når det kan komme til å lønne seg... Her finner du den.

10. Lær deg å spille på hest
Er du en av dem som ikke har prøvd å spille på V75 eller noen av de andre spillene til Norsk Rikstoto? Her er guiden som viser deg hvordan du gjør det, på nett.

11. Få deg mer fritid til høsten
Er det en god del du skulle ha gjort på jobb eller hjemme til høsten? Ta en tur til mittoppdrag.no og send alt du skulle ha gjort ut på anbud og plutselig har du mer fritid med en gang ferien er over. Enten det er planlegging av julebord, bygging av garasje eller fotograf til konfirmasjonen så kan anbudstjenesten hjelpe deg.

12. Prøv den største spillsiden i Norge
Er du ute etter nettspill på 1,2 og 3? Du finner ikke ett eneste sted i Norge med flere spill enn 007.no

13. Sjekk ut mobilnytt
Lyst til å lese alle sakene Nettavisen har skrevet om Iphone, HTC (med bonus i sykkelhistorier), Nokia eller Sony Ericsson?

14. Sjekk valutakursene
Hvor mye koster egentlig tingene i utlandet? Her får du både en valutakalkulator og full oversikt over alle de viktige kursene.

15. Bestill et bord på restaurant
Skal du ut og reise, eller vil ha en restaurant i Norge. Ta en titt på restaurantbookingsiden her, og drøm deg bort i de lekreste retter før du bestiller et bord på 1,2 og 3.

16. Ta et arkivsøk
Hva har egentlig Nettavisen skrevet om norske veier? Hva med saker om ditt hjemsted? Sjekk ut søket og få svaret.

17. Få 10% rabatt på TGI Friday's
Du er noen få sekunder etter å ha få avslag på mat og drikke på Friday's, samt mye annet du kan spare penger på. Sjekk ut her.

18. Hva er det folk er opptatt av nå?
En enkel måte å sjekke ut hva folk er mest opptatt av er å sjekke ut de mest populære lenkene som folk deler på Twitter i Norge. Du finner oversikten her.

19. Prøv fremtidens nettkatalog
Lei av å søke etter bransjer som du må gjette navnet på? Er det ikke produktene du egentlig er ute etter. Sjekk ut Informa her.

20. Sjekk ut flere år med «Se hva vi fant på Internett»
Borrer du deg gjennom denne listen over alle de rare, merkelige og morsomme lenkene vi har funnet gjennom årenes løp er det julaften før du aner det.

21. Tipp på mobilen
Norsk Tipping lar deg tippe Lotto, levere tippekupongen eller oddskupongen på mobilen. Se hvor enkelt det er her.

22. Prøv en spåtelefon
De aller fleste har hørt om de og de aller færreste har testet det. En liten test kan kanskje ikke skade? Sjekk selv her.

23. Fiks bilen
Husker du når du skal på EU-kontroll? Er det litt stress å sjekke hvilket verksted som kan gjøre den beste eller den billigste jobben? Finn fram registreringsnummeret på bilen og registrer deg gratis på bileier.no.

24. Finn billige flyreiser
Skal du ta ferien eller en weekendtur til høsten? Sjekk ut nettsiden som vant testen til Forbrukerrådet her.

25. Bli interiør-inspirert
Har du sett bloggen Hvit stil? Så mange gode interiørtips på ett sted skal du lete lenge etter.