Trenger du en toastmaster? Det finner du på anbudstjenesten MittOppdrag.no- helt gratis!

Enten du skal feire bryllup, 70-årslag eller konfirmasjon, så trenger du en toastmaster til å styre showet.

En som er trygg på å snakke i store forsamlinger, kan introdusere talerne, komme med små vitser og kommentarer for å holde stemningen oppe, og få publikum med seg.

Finn konferansier til den store jobbfesten/ -arrangementet!

Ikke alle har en rette personen i den nærmeste familien eller venneflokken, og derfor har det blitt mer vanlig å leie inn en profesjonell person til jobben som toastmaster.

Legg ut jobben som toastmaster på anbud på Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no (helt gratis), og du vil nesten umiddelbart få svar fra tilbydere i ditt distrikt, samt en god oversikt over prisnivået på denne typen oppdrag.

Deretter kan du velge det tilbudet du finner mest interessant, enten det er pris, kvalitet, erfaring eller tidspunkt som er viktigst for deg.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, konferansier, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll