En lekker og funksjonell logo er viktig for enhver bedrift som ønsker å markedsføre seg og bli sett.

På Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no kan du få tilbud fra mange titalls designere som står klare til å ta oppdraget ditt. Alt du trenger å gjøre, er å beskrive oppdraget ditt her, så vil du motta tilbud på e-post eller telefon.

Uansett om pris, kvalitet eller tid er viktigst for deg, vil du garantert få tilbud fra designere som kan utføre jobben etter dine behov og kriterier.

På MittOppdrag.no kan du blant annet også få utført webdesign og webutvikling fra dyktige fagfolk. Registrer ditt designoppdrag her!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.