Nettavisen.no

Tjenester
(Nettavisen)

Trim hjernen med nettspill

Nye utfordringer trener hjernen, så da har du en god grunn til å ta en spillpause i helgen.

Visste du at du får en skarpere hjerne av å spille spill? Forskning viser et jo mer vi bruker hjernen vår - jo bedre, og særlig dersom vi bruker den på nye måter (les mer her!).

Klikk her for å prøve ferdighetsspill!

Det hjelper nemlig ikke å gjøre det samme om og om igjen dersom du vil unngå alderssykdommer som demens. Du må altså utfordre hjernen med ukjente oppgaver, som nye spill, ordspill, quizer og så videre.

På vår nye spillsite kan du blant prøve deg på utfordrende ordspill som Scrabble eller Word Link, og mens det første er godt kjent av de fleste, er Word Link et spill der du også får utfordret enkelsk-kunnskapene.

Bare koble av
Vil du bare ha det litt moro eller koble helt av fra noe annet du holder på med, kan vi anbefale en av våre topp ti spill. Sjekk vår liste her: Våre mest populære spill

Ellers finner du over hundre andre kjente spill på vår nye spillsite, enten du måtte foretrekke actionspill, sportsspill, kortspill, strategispill eller pusleoppgaver.

Alltid noen å spille mot
Synes du det er kjedelig å spille alene finner du alltid noen å spille mot på King, da det alltid er over titusen spillere pålogget. Noen tider på døgnet finner du t.o.m. hele 100 000 spillere pålogget samtidig, så ingen grunn til å føle seg ensom i julen. Vil du bare spille med deg selv kan du selvfølgelig det også.

Vinner du jackpotten?
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill (spillene er ikke basert på flakks eller hell), har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter.

Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Størrelsen på jackpottene varierer, og for tiden er den største potten (i Jelly Swelly) på hele 110 592 kroner!

Klikk her for å prøve King!