Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Trygg på ferie

Har du med helsejournalen på ferie, kan det spare deg for mye unødvendig problemer.

Enten du lever med en sykdom og er avhengig av medikamenter, eller blir syk på ferie og skal forklare hva du ikke tåler, så kan en internasjonal helsejournal som beskriver din sykdomshistorie være god å ha.

Ditt ansvar
Ikke engang i Norge kan legejournalen videreføres fra en lege til en annen, og bytter du derfor lege, er du nødt til å oppgi all relevant informasjon på nytt.

Det samme gjelder medisinsk behandling i utlandet, og selv om du skulle vite hva du ikke tåler eller hva du trenger, så kan det være vanskelig å forklare det på lokalspråket. Ikke alle leger snakker engelsk, og ikke alle kjenner faguttrykkene på engelsk.

Å bli feilbehandlet eller feilmedisinert er ikke til å spøke med, og derfor finnes det i dag helsekortet World Medical Card. Med dette personlige helsekortet, som oversetter din helsejournal til alle språk, kan du føle deg trygg på at legen som behandler deg, alltid har den informasjonen han eller hun behøver, enten det er i inn- eller utland. I tillegg til kritisk informasjon som din medisinbruk, allergier og så videre, finnes også opplysninger om nærmeste pårørende i kortet.

Kort, online og på mobil
Helseopplysningene dine er oppgitt i form av internasjonale medisinske koder, i selve kortet. I tillegg finnes en mer utførlig beskrivelse på en online profil, som også er tilgjenglig på mobilen. På en måten har du alltid din helsejournal med deg. Smart, ikke sant?

Tjenesten koster kr 325 pr år, og som medlem av Nettavisens nye fordelsklubb, Norgespasset, får du tilgang til dette kortet for bare 190,- pr år.

Fordeler og tilgang
Norgespasset er Nettavisens nye medlemsklubb, hvor vi har samlet fordeler og rabatter på en rekke produkter innenfor kategoriene; spill, strøm, lesestoff, webTV, film, bredbånd, klær, helse, bilprodukter med mer.

I tillegg får du som medlem automatisk får tilgang til nye tjenester og konkurranser som vi lanserer. Allerede nå kan du lage din helt egne avis, og snart kommer vår sommerquiz med flotte premier til utdeling.

Har du lyst til å være med i vår medlemsklubb, og kanskje benytte deg av tilbudet på helsekortet, slik at du kan være trygg på riktig behandling også i utlandet?

Meld deg inn i Norgespasset i dag (Tjenesten er gratis å bli med i):

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og klikk på lenken for din lokalavis
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)