Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstockphotos

Utnytt tiden! Få varene i posten

Frisørshampo, tannkrem og vitaminbjørner rett i posten, for deg som vil spare tid og penger.

I vår hektiske hverdag gjelder det å se muligheter for å spare tid, men også penger ved hjelp av moderne hjelpemidler.

Mobiltelefon, trådløst nett, kjøp av tjenester, apper til iPhone osv. er alle produkter og tjenester vi trykker til hjertet.

Smart tjeneste
Nettavisens nye tjeneste MinPakke.no er et nytt hjelpemiddel for deg som er fan av moderne løsninger.

Med denne smarte tjenesten kan du nemlig abonnere på en rekke produkter du trenger i hverdagen, og som du har et relativt hyppig forbruk av. Så slipper du å løpe på butikken, når du minst har tid til det.

Alle som melder seg inn nå får kr 100 gratis, og kan gi bort det samme til 3 venner.

Klikk her for å gå rett til registrering

På tjenesten finner du alt fra barberutstyr og kosmetikk til frisørsjampo og helsekost. Finner du ikke produktet du ønsker abonnement på. er det bare å sende inn et forslag til post@minpakke.no

Pinlig å kjøpe kondom?
Minpakke.no kan du også abonnere på «pinlige» produkter som truseinnlegg, kondomer, hemoroidekrem med mer. Hvis du er en av mange som blir varm og rød i fjeset når du står i kassen for å kjøpe slike varer, er Minpakke en ideell løsning.

Tjenesten er også ideell for deg som har lang vei til kjøpesenteret, eller ikke er tilhenger av shopping av hverdagsprodukter.

Varene leveres rett i postkassen din, og du bestemmer selv hvor ofte du vil motta forsendelser. Det er ingen bindingstid på abonnementene.

Prisgaranti
Minpakke.no garanterer at varer du har kjøpt gjennom tjenesten, ikke er billigere andre steder i Norge. Årsaken til det er at vi har et meget stort volum på et begrenset utvalg. Skulle du likevel komme over en lavere pris et annet sted, får du selvsagt samme pris hos Minpakke.no. Du må si fra til oss om dette innen 24 timer for at garantien skal gjelde.

Registrer deg på Minpakke.no og se hvilke produkter du kan abonnere på.

Nettstedet er helt nytt og i en betafase. Sortimentet vil derfor bli oppdatert kontinuerlig.

Finner du ikke en vare du ønsker å abonnere på? Send et forslag til post@minpakke.no.