Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Ibrahim Usta (Ap)

Valencia utfordrer Villarreal

Formen er god og Hercules skal være overkommelig. Her er dagens andre oddstips

Dagens meny fra Sportspill:
Tippetips: Real og Chelsea sikre på kupongen
Oddstips: Ingen scoring for Torres
Oddstips: Lesernes oddstips søndag
Lotto: Lottospillere gjorde million-Coop

Vi fortsetter denne flotte søndagen på langoddsen med en portugisisk/spansk dobbel som inkluderer to sterke hjemmelag.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Valencia - Hercules
Valencia havnet under 0-1 og fikk en mann utvist i bortekampen mot Racing Santander forrige helg, men reddet inn 1-1 til slutt. Formen er god, og med unntak av tapet mot Villarreal har man 4-1-0 i 2011. Valencia ligger på 4. plass og har 7-3-1 på hjemmebane. De er i god posisjon til å sikre seg en plass rett bak Barcelona og Real Madrid, og dermed Champions League-spill neste sesong. Villarreals 0-1 flopp på hjemmebane mot Levante i går er fin inspirasjon for Valencia i dag.

Det er ingen nye skader i laget, ser det ut til, men David Navarro and Ricardo Costa er suspenderte. Goncalves kan få sin debut i dag. Fra før sliter David Albelda, Vicente Rodriguez, Miguel Moya, Cesar Sanchez og Juan Mata med skader.

Det skiller bare fem poeng fra 12. plass og ned til 20. plass (bunnen), og Hercules befinner seg midt i dette sjiktet. Overlever de, blir det på gode prestasjoner på hjemmebane, tror vi. Elleve bortekamper har gitt 1-3-7 totalt. Formen er ikke god, de tre siste er tapt med en samlet målforskjell på 0-8, dog mot brukbare motstandere.

Javier Farina er suspendert. Det meldes i tillegg om en del småskader og flere spillere skal testes nærmere kampstart, det skal dreie seg blant annet om Abraham Paz, Noe Pamarot, Mohammed Sarr og Abel Aguilar.

Valencia er i form, og på hjemmebane skal de ha full kontroll på dette. Vi kan ikke se hvorfor Hercules plutselig skulle få til noe på bortebane, til tross for at de sto for tidenes sjokk da de vant 2-0 i på Camp Nou i Barcelona. Det er lenge siden nå, og Valencia har all mulig motivasjon til en klar seier i dag. Oddsen er 2,00 for hjemmeseier med to mål eller mer. Objektet kan spilles alene, men vi bruker det i en dobbel.

Porto - Rio Ave
Portos fantastiske rekke på flere kamper uten tap enn statistikkverktøyet vårt klarer å vise, ble brutt da de røk 0-2 hjemme for Benfica på onsdag. Men det var i cupen, og i serien står Porto med 10-0-0 og målscore 31-5 på hjemmebane. Vi må seks hjemmekamper tilbake i tid, til begynnelsen av desember, for å finne sist gang de ikke vant en hjemmekamp med minst to mål. I dag er Kieszek og Belluschi suspendert, Falcao og Walter skadet. Falcao er trolig lagets viktigste spiller.

Dagens tropp: Helton, Maicon, Guarín, João Moutinho, Cristian Rodríguez, Mariano, Hulk, Fucile, Rolando, Sereno, Varela, James, Sapunaru, Souza, Beto, Fernando, Rúben Micael, Otamendi.

Rio Ave ser ut til å ha kollapset og det går mot nedrykk. Fem strake tap har ført dem ned på 14. plass, og heldigvis har de to svake lag bak seg, enn så lenge. Rio Ave har 1-2-5 på bortebane. Bruno China er ute med skadet kne. Bortelag stiller med denne troppen:

Målvakter: Mário Felgueiras, Paulo Santos.
Forsvar: Gaspar, Jeferson, Tiago Pinto, Zé Gomes, Milhazes, Éder.
Midtbane: Ricardo Chaves, Tarantini, Vitor Gomes, Braga, Wires, Julio Alves.
Angrep: Bruno Gama, João Tomás, Saulo, Sidnei, Cícero, Yazalde.

Innbyrdes oppgjør:

29.08.2010 Rio Ave - FC Porto 0 - 2
14.04.2010 FC Porto - Rio Ave 4 - 0
10.04.2010 Rio Ave - FC Porto 0 - 1
24.03.2010 Rio Ave - FC Porto 1 - 3
29.11.2009 FC Porto - Rio Ave 2 - 1

Det er vanskelig å se for seg noe annet enn en klar hjemmeseier. De gangene Rio Ave har scoret mot Porto, har de vært i langt bedre form enn de er nå. At Falcao er ute for hjemmelaget trekker ned, men her skal man uansett være så overlegne at man gjør akkruat som man vil, og det bør bety noe mellom 2-0 og 5-0. Vi er så grådige i dag at vi bruker 1,45 på en klar H i denne og får en dobbel til 2,90. Vi setter 100 kroner på denne, spillefristen er klokken 19.10.

77. Porto - Rio Ave (0-1) 1,45 3,80 3,35
86. Valencia - Hercules (0-1) 2,00 3,60 2,50

Total odds 2,90

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill