Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Norsk-Tipping.no

Vant 1,8 mill med «strikkemønster»

- Trodde nesten ikke det var mulig, sier den heldige Østfold-mannen.

Onsdagens tippekupong var av det svært vanskelige slaget, og det ble kun én vinner i både pausetippingen og den ordinære tippingen.

Til pause var det ikke hjemmeseier i en eneste av de 12 kampene, og ved full tid var det bare to av objektene som var favorittseiere.

Bonuspotten ble utløst i begge spillene, noe som innebar en samlet premie på 1.128.160 til et samboerpar i Oslo i 20-årene som prikket inn 12 rette ved pause, og til sammen 1.775.740 kroner til vinnerne ved full tid, en mann fra Spydeberg i Østfold.

Oslo-paret hadde spilt et større system, mens Spydeberg-vinneren fikk fullklaff med et fast system til 32 kroner.

- Nei, jeg har ikke fått sjekket kupongen, sa den lett skeptiske mannen fra Spydeberg da Norsk Tipping ringte ham torsdag formiddag.

Da han fikk beskjed om at premien var på nesten 1,8 millioner kroner, ble vedkommende brått mer interessert.

- Det trodde jeg nesten ikke var mulig, selv om jeg har håpet at «strikkemønsteret» på kupongen min ville gi en skikkelig premie hvis den ga full klaff, sa mannen.

- Jeg trenger nok litt tid til å fordøye dette, men du kan skrive at jeg kommer til å levere den samme rekka også til lørdag, avsluttet den nybakte tippemillionæren.

Hittil i år har Sportspills.no tippetips resultert i 12 rette på 9 kuponger. Følg med på Sportspill.no i 10-11-lørdag for lørdagens tippetips, eller sett opp din egen kupong her.