Gå til sidens hovedinnhold

Vant noen 134 millioner kroner?

Viking Lotto-potten er virkelig stor, men ble du 134 millioner kroner rikere?

Hele 134 millioner kroner stod på spill onsdag kveld i Viking Lotto . Det er nok flere enn oss som kunne tenke seg et slikt påfyll på kontoen.

For at du, eller noen du kjenner, skulle fått en slik utbetaling fra Hamar så måtte følgende ting inntreffe:

Du måtte ha levert en kupong

På den kupongen måtte de seks uttrukne tallene være på en og samme rekke

Lykketallet måtte være blant de seks tallene

Selv om vi er ganske sikre på at du har full kontroll over nettopp det er det greit med en liten repetisjon, hvor kanskje det viktigste poenget er: Hvis du ikke spiller kan du heller ikke vinne.

Denne onsdagen ble lykketallet 20.

De seks tallene som ble trukket ut var 1 15 18 26 36 45. Siden lykketallet ikke var med blant de seks tallene ble det ingen rekordutbetaling, og lykken stod heller ikke norske spillere bi. Sist onsdag var det en finne som vant i Viking Lotto. Denne onsdagen var det to.

For alle som ikke hadde levert kupong var det muligens gode nyheter siden det blir nye sjanser til å vinne onsdag om en uke.

Tilleggstallene var for øvrig 23 og 24.

Du kan levere kupongen her

Eurojackpot

Den 26.januar kan du for første gang levere et spill på Eurojackpot i Norge. Er du virkelig heldig kan du vinne 635 millioner kroner.

Nå skal Norsk Tipping fortelle deg om spillet med en ganske småprovoserende reklamefilm:

HTML EMBED

Eurojackpot er et spill som ble lansert av en rekke europeiske spillselskaper i fjor. Nå blir Norsk Tipping med, noe som betyr at også norske spillere kan «sloss» om førstepremien som kan bli opp mot 630 millioner kroner og minimum 70 millioner kroner hver uke.

Programleder for trekningen av Eurojackpot blir Aylar Lie.

- For et konkurransemenneske som meg er Eurojackpot-trekningen et spennende program å lede, og jeg gleder meg til å ringe de heldige vinnerne. At konseptet er glamorøst med kjoler, smoking, glitter og diamanter, gjør heller ingen ting, sier hun om akkurat det.

Lanseres med konkurranse

Norsk Tipping har allerede begynt feiring av det nye spillet og inviterer til en konkurranse hvor man kan vinne et opphold på en sydhavsøy. Alene med dine venner.

Du kan lese mer om konkurransen her

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken