Nettavisen.no

Tjenester
(Nettavisen)

Våre mest populære nettspill

Det er endelig fredag og du kan unne deg litt spilltid. Sjekk de mest populære spillene her.

Lyst på en pause? På vår nye spilltjeneste finner du hundrevis av morsomme spill, så her er det bare å sette seg godt til rette i godstolen.

Vår spillside levers av King.com, og har allerede tusenvis av brukere fra hele verden. De kan skryte av å være verdens største nettsted for ferdighetsspill, med over 200 millioner spilte spill hver måned.

Våre populære spill
Under lister vi opp de mest populære spillene, både akkurat nå, for to måneder siden, gjennom tidene og for enda litt lengre siden. Kanskje du også burde teste de?

Mest populært akkurat nå:
Keyword
Keyword er et ordpuslespill, hvor det er om å gjøre, som i Scrabble, å lage de ordene som gir mest poeng. Du får sjansen til å kombinere poengsummen av tre ord, og klarer du å bruke spesialbrikkene scorer du høyt. Klarer du de fem omgangene så får du prøve deg på toppnivå i bonusomgangen.

Spill her!

Mest populært siste kvartal:
Amazing Adventures
Dette spillet er fortsatt det mest populære blant spillerne, og det er kanskje ikke så rart. Enkelt, men samtidig vanskeligere enn du tror. I tillegg er god trim for hjernen. Finn skattene som er skjult i bildet, før tiden renner ut.

Spill her!

Mest populært gjennom tidene:
Bejeweled
Et av de mest populære spillene på King, gjennom de siste årene. Oprinnelig het spillet bare Bejeweled, men dette er altså en oppgradert versjon. Her får du bonuser for å fjerne rader av diamanter, og selv om det høres enkelt nok ut, er det ikke like lett å slå de drevne motstanderne.

Spill her!

Mest populært på 80-tallet:
Startris
En morsom variant av klassikeren Tetris, er Startris. De samme reglene gjelder, men lager du en rad som inneholder stjerner, vil den bli spart. Så spørs det bare om du husker dine gamle kunster fra 80-tallet, eller om du må anse deg som en nybegynner i dette udødelige nettspillet.

Spill her!

Mest populært blant jentene:
Mahjong
Mahjong kommer i flere varianter, men i denne utgaven er det om å gjøre å låse opp den gyldne stien til gudenes land ved å befri runene. Lås opp nye land ved å samle på gullmynter, og velg flere unike brikker med kraftigere runer og vakre mønstre.

Spill her!

Turneringer og jackpott
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!