Gå til sidens hovedinnhold

Vaskepulveret som gjør tøymykner unødvendig

«Årets mammablogger 2013» fullroser vaskemiddelet du slipper å bruke tøymykner på.

Er du lei av å bære tungt vaskepulver hjem fra butikken? Eller er du kanskje ofte uheldig og søler pulver utover maskinen og på gulvet litt for ofte?

Vaskepulver som ark
Nå har det kommet et nytt vaskemiddel på markedet som gjør disse problemene til en saga blott. Vaskemiddelet Dizolve leveres nemlig i form av ark i en pakke, og en remse rives enkelt av arket og legges rett inn i maskinen før vask. Med andre ord så slipper du søl, og kan ganske enkelt sette deg ned med boka og vente på at tøyet skal bli ferdig.

Ja, så enkelt er det faktisk, for med dette vaskemiddelet trenger du heller ikke noe skyllemiddel. Vaskepulveret gjør tøyet både rent og mykt på en gang, slik at ekstra skyllemiddel blir unødvendig.

Lyst til å prøve?
Klikk her for å motta prøvepakke til 12 gratisvask.

Testet av «Fru Maela» (Årets mammablogger 2013)
Årets mammablogger 2013 har selv testet vaskepulveret, og kan ikke få fullrost produktet. Og alle som har blitt bedt om å gi vaskemiddelet en vurdering, kaster terningen til seks.

«Dizolve er ferdige «remser» med vaskemiddel som man putter inn i maskinen», forklarer Fru Maela på sin nettside. «På den måten unngår man unødvendig gris med vaskepulver (regner ikke med det er kun hos oss gulvet under vaskemaskinen til stadighet flyter over av vaskemiddel som man ikke klarer å treffe doseringen med?).»

Barnevennlig og «rett i posten»
Videre påpeker hun et par andre fordeler med produktet.

«Min datter Thea synes det er veldig gøy å hjelpe til med husarbeidet, og nå fikk til og med hun hjelpe til å ta vaskemiddel i maskinen - det var veldig stas!»

Sist men ikke minst synes hun det er genialt å få vaskemiddelet tilsendt rett i posten som abonnement, slik at man slipper å bære tunge pose hjem fra butikken.

Miljøvennlig
Dizolve er med andre ord den nye måten å vaske tøy på. Pulveret er konsentrert hele 16 ganger og leveres altså som ark fremfor det tradisjonelle pulveret vi kjenner. Dette betyr også 94% mindre transport - noe som igjen sparer miljøet.

Har du lyst til å prøve det nye vaskepulveret?
Leverandøren tilbyr deg nå muligheten til å teste 12 tøyvask med Dizolve helt gratis. I tillegg er alle «testere» med i trekningen av ett års gratis forbruk av vaskepulver.

Klikk her for å melde deg påog motta gratis testpakke, samt lese mer om fornøyde brukere av vaskepulveret.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping