Nettavisen.no

Tjenester

Vendela Kirseboms familiehistorie er preget av store forelskelser og mye kjærlighet: Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Vendela Kirseboms familiehistorie er preget av store forelskelser og mye kjærlighet: Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Vendela: - Jeg er et resultat av plutselig kjærlighet

I boken «Vendela - alt jeg ikke har fortalt» forteller Vendela Kirsebom åpenhjertlig om familiens spennende historie, Sports Illustrated-bildene, møtene med Donald Trump, livet blant kjendisene i USA og forholdet til Petter Pilgaard.

Den nye boken om den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom kommer garantert til å ligge under mange juletrær i år.

For de yngste generasjonene er 50-åringen mest kjent for deltakelsen i «Farmen kjendis» og forholdet til realitystjernen Petter Pilgaard (37), men Vendela var i rampelyset som internasjonal toppmodell allerede på 80-tallet. Høydepunktet i modellkarrieren kom i 1993, da hun ble avbildet på forsiden av Sports Illustrated.

Fikk tilbud ved en tilfeldighet
Sjansen til å bli avbildet i det populære magasinet kom da en kjent modell måtte melde avbud til 1992-utgaven. Vendela nølte ikke et sekund selv om hun krysset en grense ved å si ja til bikinibilder.

«Du blir kjent blant folk som ikke bryr seg om mote eller skjønnhet, du krysser over som man sier i USA. Selvfølgelig sier jeg ja», skriver Vendela i «Vendela - alt jeg ikke har fortalt».

Selv om Vendela ikke var muskuløs nok, la hun seg etter det første oppdraget i hardtrening og fikk være med videre på nye fotoshoots. Dette førte til slutt til at hun fikk gjennombruddet sitt med forsidebildet i 1993-utgaven.

Oppdaget som 13-åring
I «Vendela - alt jeg ikke har fortalt» får leserne innblikk i en rekke spennende episoder fra Vendelas særdeles begivenhetsrike liv - fra hun ble oppdaget på en restaurant i Stockholm som 13-åring i 1980 – og helt frem til nåtiden.

Vendela Kirsebom trente hardt for å bli muskuløs nok til å kunne pryde forsiden av Sports Illustrated.

Dette er historien om syttitallsjenta fra Stockholm som mot alle odds klatret til toppen av moteverdenen og inn blant a-kjendisene i USA. Hun forteller om lange dager og ulønnet arbeid. Om millionkontrakter og utro menn, om gaffatape på brystene og bomber i postkassen. Om å spise middag med Donald Trump i Det hvite hus og rømme fra et hotell på Ibiza.

Bestill «Vendela - alt jeg ikke har fortalt her»!

- Jeg er et resultat av plutselig kjærlighet
I boken får leserne også interessante historier om familiens røtter i Tyskland fra 1920-tallet og fremover. Familiehistorien hennes er preget av store forelskelser og mye kjærlighet:

«Jeg er et resultat av plutselig kjærlighet. Forelskelse har alltid herjet i slekta mi. Det er som om vår familie er disponert for å bli rammet av plutselig, omveltende og ofte helt ulogisk forelskelse».

Mormoren Lulu fra Tyskland brøt med forloveden for å reise vekk med en norsk ingeniør, mens hun selv ble unnfanget da moren Ingi hadde en ferieflørt i Tyrkia i 1966.

Vendela Kirsebom og moren Ingi.

«Vendela - alt jeg ikke har fortalt» er en varm, morsom og underholdende bok ført i pennen av forfatteren Anne Gunn Halvorsen. En perfekt julegave til alle som har latt seg fascinere av blide og populære Vendela – enten om de kjenner henne best som toppmodell eller som realitykjendis.

Akkurat nå får du boken til rabattert pris hos Haugenbok.no. Bestill her!Disse bøkene kjøper nordmenn i julegave i år