Gå til sidens hovedinnhold

Ventet og ventet på telefonen fra Hamar

En dame fra Haugesund måtte sjekke kupongen flere ganger, da telefonen fra Norsk Tipping ikke kom.

Denne helgen var det hele fem Lotto-vinnere som kunne juble over en gevinst på 3,2 millioner kroner hver. En dame fra Haugesund hadde nesten gitt opp håpet da Norsk Tipping endelig ringte.

Spill Lotto og Tipping på mobilen
Spill Lotto og Tippping på nett

Nummer tre i rekken
- Å, nå hadde vi nesten begynt å tro det var feil, utbrøt Haugesund-damen da Norsk Tipping endelig ringte henne på lørdag kveld. Hun var nemlig nummer tre i rekken av lottovinnere lørdag, men hadde begynt å tro hun hadde sett feil på kupongen, da hun syntes telefonen fra Hamar drøyde vel lenge.

- Ja, vi sa jo at dere kom til å ringe, men tenkte ikke at det tok litt tid, men nå er alt bra, jublet hun.

Damen, som ønsker å være anonym, kunne fortelle at hun hadde levert inn den samme kupongen med de samme faste tallene i en årrekke. Denne gangen hadde hun levert kupongen dagen før trekningen, hos Coop Marked i Røldal.

Nettavisen har inngått et pilotsamarbeid med Norsk Tipping som innebærer at leserne nå kan levere alle Norsk Tippings spill på Nettavisen. Nettavisen vil også publisere stoff om lottovinnerne hver uke.

Forstyrret i lørdagspizzaen
- Det går ikke an, nei dette går ikke an. Det er ikke mulig, jeg vinner jo aldri, repliserte damen fra Tysnes da Norsk Tipping ringte og informerte om at hun var en av de fem heldige Lotto-vinnerne på lørdag.

- Hvis det stemmer er det jo fantastisk, svarte damen, som innrømmet at hun først hadde lurt på hvem det var som var frekk nok til å ringe midt i lørdagspizzaen.

- Men hvis dette stemmer, gjør det ingenting, fortsatte damen, som enda var litt skeptisk. Hun ønsket å sjekke kupongen sin, før hun virkelig kunne slippe jubelen helt løs.

Kupongen, som var en 5-ukerskupong, hadde hun kjøpt Coop Extra på Stord, lille julaften.

Kommersiell informasjon om Nettavisens tjenester:
Du trenger ikke å gå i kiosken for å levere Lotto- eller Tippekupongen, men kan i stedet levere spillene på pc-en hjemme eller på jobb via Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:

* Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

* Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

* Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag, onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud