Nettavisen.no

Tjenester

Vet du hvordan Aud kan redde deg i hverdagen?

Det gjelder å finne den riktige regnskapsføreren.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller jobber i en større bedrift, er det en ting du alltid må ha i orden og aldri undervurdere: regnskapet.

Det er imidlertid ikke alltid like lett å håndtere et regnskap på egenhånd. Fakturaer, innbetalinger, lønninger og all rapportering som hører med til driften av en virksomhet er utrolig tidkrevende, og krever god kompetanse - også i små virksomheter. I tillegg til dette, stiller skattemyndighetene strenge krav til bedrifters bokføringer som følges.

For å forsikre seg om at regnskapsinformasjonen i din virksomhet både er god og relevant, kan det derfor lønne seg å få en autorisert person til å gjøre arbeidet for deg.

Dårlig regnskap kan faktisk være din bedrifts største fallgruve, og det er nettopp slike uheldige utfall en kvalifisert regnskapsfører kan hjelpe deg med å unngå.

Velg riktig regnskapfører

Visma Services er en tjeneste som gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med regnskapsføreren som er riktig for deg, ved å tilby regnskapsførere der du er. Visma Services har over 50 kontorer rundt om i Norge, og i tillegg har du muligheten for å ha regnskapsføreren tilgjengelig på nett. 

Regnskapsførerne i Visma har mye fagkunnskap og er veldig gode hoder å spille på lag med!

Vi har tatt en prat med en av regnskapsførerne hos Visma Services, Aud Halldis Gullhagen, for å gi deg et nærmere innblikk i hvorfor en regnskapsførers kompetanse vil være nyttig for deg og din bedrift. 

Bred kompetanse og god rådføring

Aud er ansatt som regnskapsfører og teamleder hos Visma Services. Til daglig følger hun opp egen kundeportefølje, har personalansvar og utfører andre interne oppgaver. For Aud er det viktig at hennes kunder finner de beste regnskapsløsningene for sin virksomhet. 

- Min oppgave er å råde mine kunder innen økonomisk planlegging, hvor blant annet budsjettering, cash management og skatt er viktige poster. Det er viktig at mine kunder når sine økonomiske mål og maksimerer fortjenesten i sin bedriften.

For mange mennesker er regnskap gjerne knyttet til opplevelsen av frustrasjon og mangel på oversikt - det er derfor Auds kompetanse kan være din redning i hverdagen.

- Jeg liker veldig godt å jobbe med store oppgaver som årsrapporter og regnskaper. Slike oppgaver gjør at jeg får en god oversikt og kan se sammenhenger. Dette gir meg videre et godt grunnlag for å kunne gi nyttige råd til våre kunder. Det å analysere tallene i løpet av året er også veldig morsomt.

I tillegg til å bruke sin fagkompetanse for å bistå kunder, er god kundekontakt også viktig for Aud. I tillegg til dette, syns hun at det er veldig inspirerende å se hvordan hennes arbeid kan bidra til utvikling av kundenes virksomheter.

Et selskap som møter dine behov

Å velge Visma Services for regnskapstjenester er smart, ikke bare på grunn av at det jobber en rekke kompetente personer som Aud der, men også fordi du får tilgang til en bred kompetanse.

Visma Services har økonomisk, personalmessig og juridisk spisskompetanse, og alt dette kan enkelt involveres dersom det er nødvendig eller hensiktsmessig.

Lurer du mer på hva Visma Services har å tilby deg? Da anbefaler vi et besøk hit for mer informasjon.