Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Vi avslører menns unnskyldninger

Kommunikasjonsekspert forteller oss hva forklaringen hans sier om ham.

De fleste av oss har opplevd å bli dumpet, og vet at det sjelden er en hyggelig opplevelse. Allikevel finnes det forskjellige måter å dumpe noen på, og noen er verre enn andre.

Hvordan man avslutter et forhold, påvirker ikke bare i hvor stor grad partneren blir såret, men det sier også en hel del om den som utfører handlingen. Les hvilke avslag Match.coms kvinner har måttet finne seg i, og hva kommunikasjonsekspert Ph.D. Lillian Glass sier det forteller om mennene.

Single? Finn din neste partner her!

Hykleren
«Jeg møtte en gang en mann på en bar, som fortalte meg at han aldri går ut på «date», med damer han møter på bar.»
-Heather, 25 år, Florida

Dr. Glass: «Han er en stor hykler! Han prøver å få deg til å føle deg billig, fordi du er på en bar, også er han jo akkurat det selv. I et forhold vil denne mannen utfordre deg til å drikke alkohol, for deretter å rakke ned på deg for at du drakk deg full, eller overtale deg til å gjøre noe du egentlig ikke vil, og deretter fraskrive seg alt ansvaret.»

Den usikre
«Den tåpeligste unnskyldningen jeg noensinne har hørt, er at mine bryster er for store.»
-Michelle, 38 år, New York.

Dr. Glass: «Menn blir tiltrukket av forskjellige ting, men de behøver ikke fortelle deg hva det er, og deretter si at det er noe feil med deg. Denne mannen er vulgær og usikker.»

Snill gutt
«En mann sa til meg at jeg var for god for han.»
-Christine, 41 år, Frankrike

Dr. Glass: «Han forsøker å få det til å se ut som om du har rett og han har feil. Han er faktisk ikke en «bad boy» - han forsøker bare å finne en god måte å fortelle deg at han ikke synes det er noen kjemi mellom dere.»

Den slemme
«Den verste forklaringen jeg noensinne har hørt er: «Jeg liker deg, men jeg kan nok klare å få noen som er enda bedre. Derfor behøver du ikke håpe på at det blir noe mer»».
-Cindy, 44 år, Redding, CA

Dr. Glass: «Her har du en hatefull narsissist, som sikkert synes han er grei, bare fordi han snakker med deg. Du burde ha svart:: «Jeg har forhåpninger - om at jeg aldri møter en like frekk og kvalm narsissist igjen.»»

Provokatøren
«Han sa: «Sist noen inviterte meg ut, endte det med at jeg fikk en vannmugge i hodet.»
-Whitney, 28 år, Washington, DC

Dr. Glass: «Han gir deg et hint om hva slags type han er. Noen mennesker tror at ting gjentar seg i mønster, og det kan hende han sier det, nettopp for å garantere at det skjer. Denne mannen kan å provosere, og du må spørre deg selv om du har lyst på en kjæreste, som andre opplever som så ufin at de kaster ting på ham.»

Den late
«En fyr sa at han ikke orket å stå opp fra sofaen, for å komme og hente meg.»
-Sarah, 23 år, Denver, CO

Dr. Glass: «Her har vi en skikkelig lat og bortskjemt fyr, som ikke er vant til å jobbe for godene. Det er vel ikke egentlig det du er ute etter?»

På Side2 Match finner 46 single kjærligheten hver dag!

Hårvaskern
«Hans unnskyldning var: «Jeg har så utrolig mye å ta tak i hjemme, som jeg bare har forskjøvet i ukevis. Det er på tide jeg kommer i gang med alt dette.»
-Ellen, 25 år, Hollywood, CA

Dr. Glass: «Dette er den mannlige versjonen av «Jeg må vaske håret i dag». Det høres jo helt idiotisk ut, men det kommer fra en feiging som ikke tør å si at han ikke tror dere er noen god match.»

Forskyver skylden
«En fyr sa til meg: «Beklager, men du har nok misforstått intensjonene mine.»»
-Linda, 49 år, Claremore, OK

Dr. Glass: «Han får det til å høres ut som om hun har feil, noe vi kan kalle «skylde på offeret»-syndromet. Det ser ut som om han gjerne vil ha oppmerksomhet, og få bekreftet at han er ettertraktet, men samtidig er han ikke voksen nok til å ta ansvar for at ting utvikler seg.»

Gentleman
«En mann sa til meg at han hadde kjæreste, men jeg fant senere ut at det ikke var sant.»
-Lauren, 27 år, West Hills, CA

Dr. Glass: «Han forsøker å avslutte med deg, på en pen måte - noe som faktisk gjør han til en gentleman i mine øyne. Han lar deg få vite at det ikke handler om deg, og viser samtidig at han er trofast, selv om det er til en fantasikjæreste.»

Jobben først
«Jeg likte veldig godt en fyr som også sa at han likte meg, men at han hadde så mye å gjøre på jobben, at han ikke hadde tid til noen kjæreste nå.»
-Judith, 55 år, Monroe, GA

Dr. Glass: «Den unnskyldningen avslører at han setter seg selv først, inkludert jobben sin. Han er så opptatt av selv selv, at han ikke egang ofrer deg, din jobb og ditt aktivitetsnivå i livet, en tanke.»

Sportsidioten
«Han mislikte at jeg ikke var like engasjert i sport som ham selv.»
-Jeannie, 49 år, Southgate, MI

Dr. Glass: «Noen menn er så opptatt av sport at de faktisk behøver en kjæreste som også er det. Antageligvis har han dårlige erfaringer med tidligere partnere som ikke har hatt like stor interesse for sport. Uansett hvor surt det kan virke, så har han faktisk rett. Du vil ikke kunne holde ut med det i lengden.»

«Machoman»
«En mann jeg var ute med sa han måtte gå å møte militærlederen sin, midt på natten.»
-Denice, 56 år, Rancho Cucamonga, CA

Dr. Glass: «Han forteller deg at han er en «machoman» og at hans land og hans plikter kommer før alt annet. Allikevel er han fortsatt egoistisk, fordi selv om han ikke har lyst på en «date» med deg, så vil han at du skal hedre han for å være slik en bra mann.»

Lyst til å finne en som passer deg? Bli kjent på nettet først!

Her finner du Norges største datingsamfunn på nett!

(Kilde: Happenmag.com)