Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Vi fortsetter suksessen med Ole

Jærvsø Ole var strålende som vår V65-banker sist og vinner igjen. Sjekk våre V65-tips.

Klikk her for å se våre V6-forslag.

Det var med full spenst i steget 6 Jærvsø Ole gikk over mål som en totalt overlegen vinner på 31.1 full vei i den siste starten etter en meget kjapp avslutning på løpet, og mot tilsvarende motstand i V65-1 i kveld var vi aldri inne på tanken om å gardere. Järvsöfaks-sønnen ser lekker ut om dagen, og en hest som matches for Kongepokalen mot de beste 4-åringene i landet skal enkelt kunne ta seg av et løp som dette.

Det er kun galopp modell stor i mot slik vi ser det, men nå på slutten har Romtveit-traveren sett fryktelig stabil ut. Hans Chr. Holm kjører i kveld med tanke på kommende oppgaver mot årgangseliten, og det er ingen dramatikk i at Tom E. Solberg setter seg opp bak en annen hest i løpet (er jo opptatt med Dotterud Teddy den karen). Hans Chr. har et meget godt tak på kaldblodshester, og vi tror Bjerke-treneren styrer tidlig til tet for siden å aldri se seg tilbake.

Vår rangering: A: 6 B: 2-5 C: 1-3 D: 8-12-7-4-9-11

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V65-2, 2140 meter voltestart
Det er mye ymse på farten i den andre avdelingen (og bred gardering kan fort vise seg lønnsomt), men vi mener at to hester skiller seg klart ut på kapasitet. I en feilfri utgave dundrer 6 C.C. Sugarmiss til tet, og da ser vi i så fall ikke bort i fra at 4-årshoppa leder rundt om (spenstig femtevalg dette).

Kings Sugarboy-datteren står med en begredelig rad, men i mange tøffe løp før pausen viste Holm-traveren veldig fin kapasitet (men stadige galopper har ødelagt det meste). I den siste starten var det snakk om en kvalifisering til Hoppe-Kriteriet (men da fungerte hoppa ikke), men i den tredje siste starten ledet andrevalget i spillet til 100 meter fra mål før en galopp felte henne (og da gikk hun glipp av en lav 17-tid full vei).

Det ble en heidundrende galopp fra start i debuten for Per O. Midtfjeld for 9 Express Flax, men den svært kapable Buvetier d`aunou-sønnen varmet veldig fint forut for den starten. Det skal således være snakk om en solid vinnersjanse i kveld med feilfri avgang mot ikke alt for skarp motstand, og når det er snakk om seks hester i volten med litt bedre plass skal sjansene være gode for at 6-åringen kommer seg av gårde i rett gangart.

Vår rangering: A: 6-9 B: 10-7-5-4-12 C: 13-8 D: 3-2-1-11

Annonse: Øivind Grøstad byr på et glitrende drag mot storfavoritten Tonar i V65-5. Hvem?

V65-3, 1609 meter autostart
Kanonform holder 5 A.T.M. Angie i dette løpet, og med fine rygger underveis speeder Kendrick Hanover-datteren enormt fort til slutt. Etter en rekke sterke innsatser var 7-årshoppa gnistrende god til sølv på fine 16.6 full vei i den siste starten, og dagens distanse taler til Johansen-traverens fordel. Sprint er ingen fordel for en formtoppet 8 Mr. X.F. Royal, men med overpace på løpet kan Hamre-traveren allikevel rekke frem til slutt i et såpass lite felt (og eventuelt litt krevende forhold vil favorisere den sterke 4-åringen).

En spennende start i regi Trond Anderssen gjør 6 Runrig, og Love You-sønnen har jo vært snakk om en ”litt bedre enn raden hest” i lang tid. På tetjakt er også 2 Gigant Dream (men vi tror favoritten har for mye fart i beina til at han når den posisjonen), og vi er fortsatt av den oppfatningen av at 5-åringen ikke er veldig glad i å vinne løp (selv om det ble en overlegen seier i enkelt lag nest sist).

Vår rangering: A: 5 B: 8-6-2 C: 3-9 D: 1-7

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi støter på et lite, men småskummelt kaldblodsløp i den fjerde avdelingen. Langslått av favoritten siste var 3 Nøstemai, men dagens forutsetninger taler til Spikeld-datterens fordel. 6-årshoppa stod på godt til tredje etter litt pause sist, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt. En fenomenal innsats leverte 7 Brødsjø Stina til seier på meget sterke 27.7 over en sprint i den siste starten, men på dagens distanse er Haugland-traveren helt avhengig av at hun holder seg rolig undervis for at hun skal kunne legge på til sin andre strake.

Ikke som best var 8 Lille Grete i den siste starten, men Flåten-traveren gikk to fine løp forut for det med tilsvarende forutsetninger som dagens. Fine inne i løpet står 4 Stumne Saga, men speedkula 6 Landås Becca også må tilmåles solide vinnersjanser (avsluttet flott til fjerde på 28.7 over en sprint sist).

Vår rangering: A: 3 B: 7-8-4-6 C: 5-2-1

V65-5, 1609 meter autostart
Det er slett ikke enkelt å argumentere for at 5 Tonar går på et nederlag i dette løpet, og med løpet fra Jarlsberg 3. desember friskt i minne hvor Moe Odin-sønnen dundret unna i front til seier på meget solide 26.2 full vei garderer vi ikke 8-åringen på våre to minste spilleforslag. Sprint er midt i blinken for den svært startkjappe Assev-traveren, og i trening forut for denne starten etter litt pause har dagens største favoritt sett uforandret fin ut.

Annonse: Øivind Grøstad har sendt avgårde nyttårsrakettene og byr på en megasmell i V65-1

Dagens folkebanker hadde en strålende fjorårssesong med hele syv triumfer, og i pengevei ble det meget respektable 245.000 kroner innkjørt. Broren til Moe Brage innleder dette året etter alt å dømme med en seier, og det eneste som kan tale i mot ved denne anledningen er etter vårt skjønn eventuelt krevende forhold (meldt en blanding av regn og sludd i hovedstaden i dag). Hvis undertegnede ikke husker helt feil er dette snakk om en hest som til tider har slitt litt med halsen, og da er eventuelt fuktig vær slik det kan ligge an til i kveld ingen fordel.

Dersom storfavoritten ikke skulle takle dette tror vi i så fall at 8 Timian Best kan stå klar til å overta, og da får den svært kapable Moe Odin-sønnen en plass på våre to største spilleforslag. 7-åringen var enorm ved en sprinttriumf på 23.6 på landets hovedbane i fjor, og nå har Killingmo-traveren fått ladet batteriene etter litt pause (og 15-prosenteren i spillet har gått veldig fine løp på vinterstid tidligere i karrieren).

Vår rangering: A: 5 B: 8-7-1 C: 2-3-4-9 D: 6

Nettavisens V6-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

Tonar og Lars A. Kolle er ekvipasjen å fange fra spiss i V65-5.
Tonar og Lars A. Kolle er ekvipasjen å fange fra spiss i V65-5.

V65-6, 1609 meter autostart
Vi har vondt for å se at vinneren ikke er å finne blant våre tre utvalgte på våre tre minste spilleforslag i dette sprintløpet for varmblodshester, og en naturlig favoritt fra sin perfekte utgangsposisjon må 3 Madame Lavec bli. Etter sprinttriumfen på meget solide 14.5 i Skien i den tredje siste starten har 6-årshoppa stått litt kinkig til nå på slutten, og i kveld bør det ligge an til tet når Hamre-traveren utstyres med helstengt hodelag for anledningen. Da tror vi i så fall at Egon Lavec-datteren kan vise seg å bli svært vond å fange, og vi banker på vårt minste spilleforslag.

Det er helt avhengig av at det løser seg for en formtoppet 1 Vanity Rich ned startsiden fra sitt innerspor (helt sjanseløs på å forsvare teten), men med fri bane siste tusen skal ikke Extreme Dream-datteren regnes bort, selv om sprint ikke er å foretrekke for den sterke 8-årshoppa. Med tøft tempo på løpet kan også spurtsterke 4 Magnifique S.E. komme inn i matchen, men vi tviler litt på at det blir det i dette løpet (tetkampen er trolig avgjort før den første svingen).

Vår rangering: A: 3 B: 4-1 C: 5-7-12 D: 11-9-6-10-8-2

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire V6-forslag på hhv 140, 420, 840 og 1976 kroner (abc-system over fire bonger) som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

PS!Vi går kun for seks rette denne onsdagen, og får da dobbelt betalt ved klaff (men fraskriver oss retten til utbetaling på fem rette!).

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!