Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scanpix/AFP

Vi går for måkene fra Brighton

Serielederen i League One er skadefrie foran møtet med Notts County. Her er dagens oddstips.

LØRDAG ER DET JULE-LOTTO OG 30 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Langoddsen inneholder 30 objekter for dem som vil tjene penger på en fredag. Det starter med Super-G og hopp på formiddagen, deretter går det i bandy og fotball. Et litt vrient program i våre øyne, men to objekter frister.

Nå kan du tippe på iPhone

Brighton - Notts County
Engelsk League One. Brighton topper tabellen og manager Gus Poyet uttaler at delmål nummer 1 er å toppe tabellen også halvveis i sesongen. Fire kamper gjenstår før nyttår: Notts County i kveld, så Dagenham & Redbridge, Charlton og Leyton Orient. Av disse må kveldens kamp være den antatt enkleste. Brigthon har 6-3-0 og målforskjell 17-7 på hjemmebane. Formen er mindre god nå enn den var, men så er det også cupkamper og bortekamper som har vært hverdagen til Brighton den seneste tiden. Forrige hjemmekamp endte 2-2 mot Bristol Rovers. Det er ingen nye skader i laget.

Notts County med manager Paul Ince i spissen rykket opp fra League Two før sesongen. De holder seg foreløpig over streken takket være 6-0-4 på hjemmebane. Åtte bortekamper har bare gitt 1-1-6, poengene er tatt mot Peterborough og Bournemouth, to av de bedre hjemmelagene, men dette var tidlig i sesongen. Notts County har ikke tatt poeng på bortebane siden september. Formen er god, de tre siste kampene er vunnet, alle var hjemmekamper. Ricky Ravenhill er ute med skade.

Lagene har ikke møttes siden 2004. Da vant The Seagulls 1-0 her på Withdean Stadium. Poyet forklarer lagets lille formdupp med at de har gitt fra seg en del initiativ i de siste kampene, de har ikke kontrollert spillet slik de har vært gode til tidligere. Vi tror Poyet har terpet på dette hele uken, og med skadefritt lag skal og bør man slå bortesvake Notts County. Det er litt press på hjemmelaget for å vinne igjen, det tror vi bare er sunt. 1,60 for hjemmeseieren spilles. Objektet kan spilles som single, vi bruker det i en dobbel.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

ESTAC Troyes - Evian TG FC
Fransk Ligue 2. Dette objektet skiller seg ut blant de franske kampene i kveld, slik vi ser det. Det er to lag i hver sin ende av formtabellen som møtes. Begge rykket opp foran denne sesongen. Estac Troyes har lykkes minst godt. Etter å ha vunnet 6 av de 9 første kampene, har formen sviktet og de har nå 0-1-4 på de fem siste. Man har ikke maktet å score en eneste gang i løpet av disse, men tvang frem et 0-0 resultat hjemme mot Le Havre. Man ligger likevel midt på tabellen og har 2-3-3 på hjemmebane totalt, takket være den gode sesongsstarten.

Tre av dem som startet sist, Drouin, Guidilleye og dos Santos, er ikke med nå. Dagens tropp: Blondel, Brocard. Barreto, Carlier, Marester, Nsakala, Saunier. Bezzaz, Enza-Yamissi, Faussurier, Keita, Obbadi, Sissoko. Bettiol, Camara, Marcos.

Evian Thonon Gaillards historie strekker seg ikke lenger tilbake enn 2003. Den nyopprykkede klubben har virkelig overrasket på dette nivået. Formen er oppsiktsvekkende god, de har 4-6-0 på de ti siste. De tre siste kampene er vunnet, en sterk 3-1 borteseier over Thorstein Helstads Le Mans, serielederen, 2-0 hjemme mot Grenoble og 3-0 hjemme mot Laval. Evian TG er atypiske ved ta flest poeng på bortebane, de har 5-2-1 totalt. Denne tilbøyeligheten til å ikke gå for uavgjort i bortekampene gjør dem interessante for oddsspill. I Ligue 3 forrige sesong hadde de 11-4-4 på bortebane, 26-7-5 totalt, nest færreste Uér i ligaen.

Det ser bra ut med laget i dag. Målscorerne fra 3-0 seieren sist, Oumar Pouye og Youssef Adnane, er med. M’Boup, Borel og Goussé er ute med skader. Troppen: Laquait, Westberg – Cambon, Saad, Rippert, Angoula – Lacour, Bouby, Roufosse, Farina, Barbosa, Pouye, Sorlin – Adnane, Bérigaud, Sagbo.

Troyes vant tilsvarende kamp i Ligue 3 forrige sesong hele 4-0. Styrkeforholdet virker å være endret nå, og borteseieren frister. 2,65 på et bortelag i form mot et hjemmelag som har sluttet å score mål, er interessant. Vi tar med 2,65 på Evian TG FC og får en dobbel til 4,24 i odds. Vi setter 100 kroner, spillefristen er klokken 18.55.

17. ESTAC Troyes - Evian TG FC 2,25 2,65 2,65
26. Brighton - Notts County 1,60 3,20 4,20

Total odds 4,24

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED