Nettavisen.no

Tjenester

- Som nysingel ville jeg treffe en som jeg kunne date helt uforpliktende, og som jeg kunne tilbringe hete og deilige sommernetter sammen med.
- Som nysingel ville jeg treffe en som jeg kunne date helt uforpliktende, og som jeg kunne tilbringe hete og deilige sommernetter sammen med. Foto: Illustrasjonsfoto

Vi har testet erotisk datingtjeneste

Slik blir sommeren mye hetere.

Jeg er 37 år og singel, men absolutt ikke klar for et fast forhold ettersom jeg er nyskilt.

Det betyr ikke at jeg ikke har behov, og jeg skulle gjerne få tilfredsstille de behovene uten at det bare var på egenhånd, alene hjemme i sengen. Jeg er rett og slett klar for en het og uforpliktende sommerflørt. 

Derfor var gleden stor da jeg skulle få teste den erotiske datingtjenesten C-date. Jeg hadde hørt om tjenesten tidligere, men terskelen var for min del litt for høy til å melde seg inn - delvis fordi jeg tenkte at tjenesten var så sexfokusert at det kanskje ville bli litt for mye "griseprat" for min smak. Her skulle det vise seg at jeg tok helt feil.

Nå hadde jeg en ekstra god unnskyldning til å registrere meg og starte sommerens største eventyr. Det var så spennende at jeg faktisk ble litt opphisset bare ved tanken. 

Registrer profilen din på C-date du også.

Registreringen på C-date er enkel. Du oppgir hvilke opplevelser du søker, forteller litt om dine personlige egenskaper og hvordan du ser ut. 

Med et bikinibilde kunne jeg både vise fram en sexy side, samtidig som jeg fremstod så normal og ønskelig som det jeg faktisk ønsket.

Jeg fant fram noen profilbilder, inkludert et bikinibilde. Bildene kan man ha i uklare versjoner på profilen sin slik at man ikke er identifiserbar. Så kan man velge å frigjøre bildene sine for enkelte brukere som man kommer i kontakt med.  

Jeg ble faktisk litt overrasket over hvor mange som viste seg selv med helt ærlige og fine profilbilder. Helt supert, fordi dette eliminerte de fordommene jeg hadde før jeg registrerte meg. Her var det jo helt normale og kjekke menn - ikke "sexfreaks" og gamle kåte gubber. 

I løpet av få minutter var profilen klar, og alt lå til rette for at jeg snart skulle møte noen som kunne tilfredsstille mine nysingle behov.

Ingen slibrige meldinger

Daglig får man presentert 50 brukere som du matcher med på C-date. Men jeg bestemte meg for å ikke starte letingen umiddelbart, men være tålmodig og ta tiden til hjelp. Sent samme kveld klarte jeg ikke vente lenger, og da jeg åpnet profilen min så jeg at det hadde kommet inn flere meldinger. 

Alle mine fordommer om at jeg ville motta masse slibrige meldinger ble raskt borte.

Registrer profilen din på C-date her.

Alle meldingene var hyggelige, det var tilbud om å frigjøre bilder, middagsinvitasjoner, og mange helt åpne hilsninger som "Hei. Har du hatt en deilig dag?". Noen meldinger var mer direkte som "Ute etter uforpliktende sex?", men ingen var slibrige, og jeg oppfattet alle som både ærlige og høflige. 

Jeg så gjennom alle meldingene og besøkte profilene til de jeg synes falt mest i smak. Jeg valgte ut fem menn som jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med, alle i 40-årene eller slutten av 30-årene ettersom jeg aldri har hatt noen fantasier om verken veldig mye eldre eller yngre menn. 

Vinglassene førte til så mye mer ...

Det var en mann som utmerket seg. "Jan" var 42 år og fra samme by som meg. Han hadde samme seksuelle preferanser og intensjoner som meg - uforpliktende dating, men gjerne med en som han kunne møte flere ganger og tilbringe hete og deilige sommernetter med. 

Vi chattet i noen timer, men bestemte oss samme kveld at vi skulle treffes over noen glass vin et par dager etterpå. De vinglassene førte til så mye mer. Jeg vil ikke gå i detaljer, men la oss si at det har så langt gjort sommeren veldig mye mer spennende ...

Jeg har allerede anbefalt C-date til alle mine single venninner, og når mitt eventyr med "Jan" er over, så vil jeg ganske sikkert logge meg på igjen for å finne et nytt eventyr for en natt eller ti.

350 000 norske brukere

C-date er en internasjonal tjeneste med 36 millioner brukere over hele verden. I Norge har hele 350 000 nordmenn testet tjenesten som er utviklet for brukere som er ute etter uforpliktende dating og sexy chatting. 

Her får du presentert 50 kvinner eller menn hver eneste dag som matcher din profil. Det beste av alt er at du kan være åpen om dine intensjoner, uten å virke frastøtende eller møte fordomsfulle reaksjoner. 

Registrer profilen din på C-date i dag.