Nettavisen.no

Tjenester

Vil du ha cyber-sex med en fremmed?

Da kan den erotiske datingtjenesten C-date hjelpe deg.

Du setter seg godt til rette i sofaen og går inn på live-chatten. Ikke lenge etter er du i kontakt med en dame du begynner å småprate med. Samtalen flyter bra, og plutselig får du følgende melding:

"Akkuratt nå sitter jeg kun i trusa og kjærtegner brystene mine. Jeg maserer de og kjenner at jeg sakte blir opphisset. Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre videre. Vil du guide meg til en orgasme? Jeg lover å hjelpe deg etterpå ;) "

Fristende, sant?

For veldig mange kvinner og menn er cyber-sex utrolig opphissende og spennende. Likevel, er det mange som ikke tør å ta steget da det ofte er vanskelig å finne likesinnede personer med samme seksuelle preferanser som en selv. Nå finnes det imidlertid en erotisk datingstjeneste som garantert hjelper deg med dette - merk deg navnet C-date.

Ukomplisert og uforpliktende cyber-sex

C-date er en diskret møteplass som passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr. Datingtjenesten er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff - uansett hva dine seksuelle ønsker skulle være.

Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registerte kvinner som søker sex og spenning.

Registrer deg helt gratis på C-date her

Når du har registrert deg på C-date kan du lete etter noen du vil ha cyber-sex med – og det helt gratis. I tillegg forblir du anonym så lenge du vil, siden man først kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet.

Hvis du ikke tenner på å ha cyber-sex med en fremmed, er C-date også det perfekte stedet for deg som kun ønsker en flørt, et erotisk eventyr, eller å få dine fantasier oppfylt i den fysiske verden - helt ukomplisert og uforpliktende. På C-date er det kun fantasien som setter stopper for hva som seksuelt kan utspille seg mellom deg og en annen person.

Her kan du lese mer om hvorfor kvinner digger C-date

Så enkelt finner du en partner til en het cyber-sex

På C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Registrer deg helt gratis her

Enkelte funksjoner, som blant annet live chatten hvor du kan ha cyber-sex, er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier.

Her kan du registere deg og se priser på Premium-medlemskapet