Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Vil du ha en smidigere kropp?

En frukt har hjulpet mange.

Er du blant de som sliter med ømme og stive ledd? Da er du ikke alene, for veldig mange nordmenn sliter med det samme.

Den danske naturmiddelpioner, Axel O. Hansen (1892 - 1971), hevdet tidlig at nyper kunne hjelpe mot stive og ømme ledd. Og mange mener han hadde rett.

Dobbelt så mye antioksidanter
Nyper inneholder nemlig nesten dobbelt så mange antioksidanter pr. 100 gram som nummer to på lista (valnøtter), og nesten 5 ganger mer antioksidanter enn blåbær.

Og det er særlig nypesorten Rosa Canina det i størst grad er interesse for i denne sammenheng, og som andre har hatt god nytte av å bruke.

Et produkt som inneholder nettopp Rosa Canina er Lectinect Ledd av produsenten Palm Research.

Gratis* produktprøve
Om du er blant de som føler deg stiv og synes leddene er ømme har du nå muligheten til å prøve Lectinect Ledd.

Produsenten av Lectinect Ledd gir bort 2 måneders intensivt forbruk, slik at du som forbruker skal få prøve om produktet er noe for deg.

Det eneste du betaler er porto på kr 79.00.

Vil du ha mykere og smidigere ledd?

Klikk her for å få tilsendt Lectinect Ledd hjem i posten

Svanhild, Asbjørn og Elfrid fikk hjelp
Les hva brukerne selv sier om Lectinect Ledd.

Jeg slet med stivhet og ømhet i knærne. Så fikk jeg teste Lectinect Ledd, og jeg er glad for at jeg var tålmodig. Det tok rundt 3 måneder før jeg merket virkningen, men da fikk jeg betalt for ventetiden.
Svanhild Notøy, Rossland

Til min store glede merket jeg lindring for plagene mine etter ca fire måneders bruk. Ømheten og stivheten i knærne begynte å avta, samt at jeg nå tåler mer belastning. Jeg har brukt Lectinect Ledd i ti måneder, og mine plager reduseres stadig. Før jeg begynte med tilskuddet, var jeg også mye plaget med lettere kramper i beina, særlig om nettene. Disse plagene er nå nesten helt borte.
Asbjørn Lavik, Lavik

Mine plager har vært knyttet til rygg, fingerledd, hender og føtter. Leddene har i mange år vært stive og ømme. Jeg fikk prøve Lectinect Ledd, og allerede etter 14 dager merket jeg god effekt. Før kunne jeg ikke nå lengre ned enn midt på leggen med hendene når jeg bøyde meg, men nå kan jeg ta i gulvet!
Elfrid Solberg, Austrheim

Klikk her for å få tilsendt Lectinect Ledd hjem i posten