Nettavisen.no

Tjenester

Vil du ha et forhold uten forpliktelser?

Da er denne casual-datingtjenesten perfekt for deg.

Singellivet er for mange den ultimate løsningen - ingen å forholde seg til og frie tøyler til å gjøre akkurat hva man vil. Men en ting som kan være utfordrende når man lever singellivet, er mangelen på det intime. Ikke alle liker å fly fra bar til bar for å finne noen å dele natten med. Derfor priser vi oss lykkelige over at det finnes en datingtjeneste som tilrettelegger for at sexlivet skal blomstre - merk deg navnet C-date

Et ukomplisert og uforpliktende forhold

Nå trenger verken å strebe etter damene på byen eller gå inn i et fast forhold for å oppleve spennende og erotiske stunder med det andre kjønn. C-date er en datingside hvor du enkelt kan innlede et ukomplisert og uforpliktende forhold - på samme tid som at du vil oppleve det som givende.

Registrer deg helt gratis på C-date her

Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registerte kvinner som søker sex og spenning. 

- I dag er 53 % av medlemmene på C-date kvinner, de fleste i alderen mellom 25 og 50 år. C-date tilbyr en diskret møteplass hvor mennesker med samme seksuelle preferanser blir matchet, og går inn med samme forventninger, sier Heinz Laumann, gründeren bak C-date.

(Tekst fortsetter under bilde)

C-date forblir man anonym så lenge man vil, siden man kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet. I tillegg får man kun relevante matcher som baseres på seksuelle preferanser – enten du er på utkikk etter en flørt, et erotisk eventyr eller å få dine fantasier oppfylt.

Så enkelt kan du få en spennende date

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier. I tillegg kan du som Premium-medlem sende personlige meldinger til dine kontakter.

Registrer deg helt gratis her