Nettavisen.no

Tjenester

Vil du jobbe hos oss?

Vi søker ny medarbeider.

Mediehuset Nettavisen driver publikasjonene Nettavisen, Side2 og Side3. Nettavisen er i år 15 år, og er Norges ledende uavhengige rene nettavis. Side2 er det største livsstilsmagasinet for kvinner i Norge, og Side3 er det største magasinet for unge menn i Norge.

De fem siste årene har Mediehuset Nettavisen satset sterkt på nye tjenester som beriker våre publikasjoner og som gir oss nye inntekter.

En avdeling som i dag består av seks personer og tre innleide/samarbeidende prosjektledere, søker nå et nytt medlem som er glad i å tenke nytt, spennende og annerledes.

Avdelingen har de siste tre årene økt omsetningen 300 prosent, og står nå for opp mot en tredjedel av alle inntekter til Mediehuset Nettavisen.

Vi søker etter en ung og energisk person med mange ideer og som vil jobbe kreativt, hardt og skapende med helt nye produkter. Du kommer til å få ansvaret for helt nye prosjekter og vil være sentral i utviklingen av disse.

Du må ha et kommersielt øye, ha meget god forståelse av nett og mobile plattformer, godt grep om økonomi og forretningsmodeller samt ha en god penn.

Vi tilbyr et miljø med svært stor takhøyde, mange muligheter for å styre sin egen arbeidshverdag og store sjanser for å være med på å skape det neste store på nett og mobil i Norge.

Arbeidssted er Oslo. Vi holder til i moderne og trivelige lokaler i Urtegata 9.

Søknader og spørsmål om stillingen sendes til paal.nisja@nettavisen.no på e-post.

Søknadsfrist er 1.november. Søknader behandles fortløpende.

Se også:

Nettavisen søker produktsjef