Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock

Vil du jobbe med blogg for oss?

Kan du sosiale medier, og vil jobbe i et ungt og kreativt miljø? Da bør du lese videre her.

MEDIEHUSET NETTAVISEN SØKER:

Bloggansvarlig for Nettavisen og Side2 (vikariat)

Mediehuset Nettavisen søker deg med kunnskap og interesse for sosiale medier til jobben som bloggansvarlig for Nettavisen og Side2.

Stillingen er sentral i et av de viktigste satsingsområdene til Mediehuset Nettavisen, og har ansvar for følgende områder:

  • Konseptutvikling og prosjektledelse av annonsekampanjer på blogg og Side2 fra idéfase til ferdig gjennomført kampanje, herunder idéutvikling og prosjektledelse i forhold til design- og utviklingsavdelingen, gjennomføring av aktiviteter, konkurranser m.m. og rapportering etter gjennomført kampanje.
  • Tekstproduksjon til spesialer/temabilag på Side2 som er knyttet opp mot annonsører.
  • Ansvar for bloggavtaler og alle bloggtjenester som går under Nettavisen og Side2, herunder Side2blogg og Blogglisten, samt samarbeid med eksterne bloggere.
  • Du bør ha god innsikt i hvordan både redaksjonelle og kommersielle avdelinger arbeider, og kjenne både skrevne og uskrevne regler for redaksjonelt arbeid. Du bør videre evne å se kommersielle muligheter, og ha god kunnskap om bloggverdenen.

Vi arbeider i publiseringssystemet Escenic og det er en fordel om du behersker Photoshop.

Lønn etter kvalifikasjoner. Tiltredelse: Snarest.

Vi holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum, og kan tilby et pulserende og trivelig arbeidsmiljø. Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen rettes til redaktør Gaute Tyssebotn på mobil 916 95 874 eller e-post: gaute.tyssebotn@nettavisen.no.

Søknad med relevante vedlegg sendes innen 12.09.12 via e-post til personalsjef Per Gunnar Sværen (pgs@nettavisen.no).