Har du lyst til å besøke den store Vintersportsmessa på Lillestrøm til helgen? Det kan du gjøre helt gratis, hvis du har litt flaks.

Vi har nemlig fått 50 billetter til utdeling blant våre lesere, og det enste du må gjøre for å sikre deg en billett er å svare på de tre spørsmålene nederst på siden.

Stor suksess
Norges Vintersportsmesse ble arrangert for første gang i fjor, og ble en stor suksess med over 10 000 besøkende. Dermed var grunnlaget for en ny messe i 2011 lagt.

Mange spennende aktiviteter
Har du lyst til å prøve deg som skiskytter eller konkurrere om en plass i neste sesong av 71 grader Nord?

På Vintersportsmessa i år finner utallige aktiviteter, skikurs, minihopp, konkurranser med flotte premier, underholdning og aktiviteter for barna, samt stands og butikker med vinterens nyheter og opptil 80% tilbud på fjorårets varer. (Se alle utstillere her!)

Eksklusive tilbud
I tillegg vil det være spesialtilbud fra vinterdestinasjoner og tilbud på årskort.

Det kommer selvfølgelig også flere kjendiser og kaster glans over arrangementet.

Hva med autografen til «Pølsa» Pettersen eller et skikurs med selveste Therese Johaug?

En billett?
For å sikre deg en billett til åreste messe, så svar på spørsmålene under.

Vi deler ut 15 billetter onsdag, 15 billetter torsdag og 20 billetter fredag og vinnerne lanseres på Nettavisens medlemsklubb Norgespasset .

HTML EMBED

For å se siden trenger du Flashplayer 9. eller høyere, og JavaScript må være aktivert.

var so = new SWFObject("/nettavisen/gif/quiz/np_allquiz2.swf", "flashContent", document.getElementById("flquiz").offsetWidth, "200", "9"); so.addVariable("id", "2555-3"); so.addParam("allowScriptAccess", "always"); so.write("flquiz");