Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scott Gog (Fritidsresor)

Vil du reise hit?

Sjekk ut mulighetene, så er det kanskje ikke så lenge til neste tur allikevel.

Litt trist over at sommerferien er over, og at det er lenge til neste ferietur? Vel, så lenge behøver det jo ikke å være til neste gang du skal av gårde til nye og spennende reisemål.

Se tilbud i medlemsklubben!

En vitamininnsprøytning
Du kan jo alltids unne deg en langweekend i høst, eller dra av gårde i høstferien. Mange forsaker jo også den norske julen, til fordel for sol og varme. Kanskje er det din tur i år?

«En vitamininnsprøytning i hverdagen» kaller noen det, og det er akkurat det det er. Vi behøver det for å takle hverdagens stress og mas, plikter og oppgaver og alle kravene som stilles til oss. Vi trenger noe å glede oss til, å kunne rømme unna og skjemme oss selv litt bort.

Viktig å planlegge
Planleggingen er jo halve moroa, men også viktig for å få mest mulig ut av ferieturen. På Nettavisens nye medlemsklubb Norgespasset, får du nå reisemagasinet «Reiser og ferie» til under halv pris. Her kan du drømme deg bort med reportasjer fra nære og fjerne strøk, og få vite mer om hva du ikke må gå glipp av, når du besøker de forskjellige destinasjonene.

Quirimba eller Budapest
Blant annet kan du bli kjent med muligheten for å dra på øyhopping på de ukjente Quirimba-øyene, hva du bør få med deg på storbyferie i Beijing, Budapest og Berlin, eller lese en reportasje av Dubrovnik-ekspertens siste besøk.

Foretrekker du den norske fjellheimen, får du forslag til 9 flotte fjellturer du kan ta her hjemme. I oktobernummeret kan du også få tips om cruise til under 5000,- dersom du har lyst til å prøve ut det.

På Nettavisens nye medlemsklubb Norgespasset.no, som er helt gratis å bli medlem av, får du altså et ekstra godt tilbud på reisemagasinet «Reiser og ferie». Ta med deg tekoppen i sofaen og la de hjelpe deg med å planlegge din neste ferietur, med flotte bilder og stedsbeskrivelser.

Du får også tilbud på språkopplæring med Hjerneklubben.no, samt mange andre fordeler og tilbud.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og velg kategori «Reiser»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)