Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Phil Noble (Reuters/Scanpix)

Ville DU kjøpt Torres eller Rooney?

Med full lommebok - hvem av de to, eller begge, er gode nok for et nytt superlag?

Det blir stadig flere rikinger som kjøper opp lag både i England og i andre land. Handlelistene er lange og drømmene enda større. Vi spør deg derfor nå, i forbindelse med utgivelsen av Football Manager 2011 i Norge - hvilke 11 spillere hadde du kjøpt hvis du hadde ubegrensede midler og kunne handlet inn hvem som helst (det vil si at de også var interessert i å spille for ditt lag).

Ville du kjøpt Torres? Drogba? Messi? Gerrard? Rooney? Carew??

Uansett - det er du som bestemmer. Vi vil følge opp med saker om de forskjellige lagene som plukkes ut, så kanskje er det nettopp du som vil bli presentert som «tidenes drømmelagshopper»?

Les også: Football Manager 2011 - Terningkast 6

I konkurransen er du med i kampen om en eksklusiv FM-pakke. Er du en av de 20 vinnerne får du en lekker Football Manager 2011-kopp, en Football Manager-mus, en penn og en pin. Dette er godsaker du ikke kan få noe annet sted. (NB! Husk å skrive inn en e-postadresse du sjekker ofte så vi kommer i kontakt med deg for eventuelt intervju m.v.)

Her kan du sette opp laget ditt

- Vi tvinger deg til å velge en målvakt, fire forsvarsspillere, fire midtbanespillere og to spisser. I «virkeligheten» kunne du selvfølgelig hatt en egen taktikk, men her har vi gjort det slik for at det skal være lettest mulig å sammenligne de forskjellige lagene. Beklager, Drillo, ja - to spisser.

Her kan du sette opp laget ditt