Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Vinn 10 000 kroner

Flere tusen har allerede laget sin egen nettavis. Nå kan du også gjøre det, og stikke av med ti tusen kroner.

Nettavisen lanserte i vår en tjeneste hvor du selv kan bestemme hva du ønsker å ha av nyheter på din egen nettavis. Tjenesten heter Nettavisen pluss og lar deg velge stoffområder og hvilke aviser eller andre kilder du ønsker å ha på din side.

Personlig avis
Du kan blant annet velge været for det stedet du ønsker, få nyhetene fra alle de store norske og internasjonale avisene, få resultater og kampoversikt for ditt favorittlag i fotball - eller velge ut alle blogger du vil følge med på - og få en helt personlig nettadresse og nettavis.

Eksempel: http://nettavisenpluss.no/paalnisja

Vinn 10.000 kr
Nå inviterer vi deg til å prøve tjenesten med en liten gulrot i enden. Alle som har registrert sin avis før 15.august vil være med i kåringen av den beste avisen på Nettavisen pluss. Det vil si en vurdering av hvem som har sydd sammen egne kilder, våre utvalgte kilder og annen informasjon på best mulig måte. Vurderingen vil bli gjort av den redaksjonelle ledelsen i Nettavisen i samarbeid med de ansvarlige for tjenesten nettavisen pluss.

Eksempel: http://www.nettavisenpluss.no/stavrum

Svært enkelt
For å lage din egen nettavis går du til www.nettavisenpluss.no og følger instruksjonene du finner der. Hvis du er blant de mange tusen som allerede har laget din egen side, og gjerne vil redigere siden går du til www.norgespasset.no og logger deg inn med ditt brukernavn og passord. Har du glemt det så kan du be om å få tilsendt det på nytt.

Klikk her for å lag din egen avis

NB! Under egne kilder kan du legge til hvilke aviser og nettsider du ønsker, men dessverre er det slik at ikke alle nettaviser og nettsider gjør det mulig for deg å få deres nyheter på din side. For at en side skal være mulig å få fram på Nettavisen pluss må de tilby en såkalt rss-feed.