Nettavisen.no

Tjenester
Foto: AP/Scanpix

Vinn 100 000 på at Rooney banker inn mål

Du kan vinne gode penger på resultatet til United, City og Real Madrid i kveld.

Det er 100 000kr ekstra i potten på oddsbombe 3 i kveld. På Oddsbomben gjelder det å tippe riktig resultat på de kampene som er oppgitt. Kampene det gjelder denne gangen er:

Oletul Galat - Manchester United

Real Madrid - Lyon

Manchester City - Villareal

Om kampene

Oletul Galat tapte 0-1 hjemme mot Benfica i andre kamp i mesterligaen, i den første tapte de 2-1 borte mot Basel. Laget ligger på en 9.plass i sin hjemlige serie, og har målforskjellen 8-11 på 10 kamper. Det er altså ikke mange mål hjemmelaget scorer.

Manchester United på sin side har spilt uavgjort i begge sine mesterligakamper Først 1-1 borte mot Benfica før det ble 3-3 hjemme mot Basel. Slikt sett er dette en kamp United bør vinne for å få kontroll i sin gruppe. I Premier League har United laget 25 mål på 8 kamper.

Kampen kan være vanskelig å tippe, spesielt når det gjelder antall mål til bortelaget. Å gå ut fra 0 til hjemmelaget er ikke så usannsynlig, men om United lager 1,2,3,4,5 eller 6 er veldig opp til magefølelsen.

Real Madrid vant 1-0 borte mot Dinamo Zagreb i sin første kamp, og 3-0 hjemme mot Ajax i sin andre. Lyon spilte 0-0 borte mot Ajax i sin første kamp før de vant 2-0 hjemme mot Dinamo Zagreb. I den hjemlige serien har Lyon 17-10 i målforskjell på 10 kamper, og har sluppet inn 6 mål på 5 bortekamper (6-6 i målforskjell). Real på sin side har målforskjellen 24-6 på sine 7 kamper, og har 14-5 på hjemmebane.

I Champions League har begge vært gode bakover, men det er nok mest sannsynlig at Real vinner. Slik Mourinho tenker kan det likevel være lurt å ha med 1 mål til hjemmelaget og ingen til bortelaget...

Manchester City har ikke begynt godt i Champions League i det som er en vanskelig gruppe. Det ble 1-1 hjemme mot Napoli, og tap 0-2 borte mot Bayern. Villareal har tapt begge sine kamper. 0-2 hjemme mot Bayern og 0-2 borte mot Napoli. I serien har laget slitt (14.plass), og har 0 2 2 på bortebane med 1-7 i målforskjell.

City vinner nok kampen, og kan komme til å lage en del mål. Både fordi de må, og fordi Villareal ikke er veldig gode i år.

Her kan du spille på oddsbomben