Gå til sidens hovedinnhold

Vinn 196 608,- på nettspill

Kongecup i spillet "Flash Diamond" er i gang, og hele 196 608 kroner ligger og venter i potten.

våre spillsider arrangeres det nå kongecup i det nye spillet Flash Diamond, med hele Kr 196 608 i potten. Så har du lyst til å prøve deg på å vinne noen kroner på nettspill, bør du hive deg på nå.

I Flash Diamond er det om å gjøre å samle større grupper med brikker, for å få diamantene til å dukke opp. Deretter må man fjerne grupper av brikker, for å samle så mange diamanter som mulig. Til slutt er det om å gjøre å sitte igjen med flest mulig diamanter. Et godt tips er å bruke spacetasten ivrig for å hente opp flere rader av brikker, samtidig som hastigheten på spillet økes.

I en kongecup spilles det en-til-en turneringer. Vinneren, som får med seg en liten sum penger for hver omgang, går videre til nye spillrunder, mens taperen etter hvert må takke for seg. den som vinner hele cupen, fåri tillegg til penger, en kongekrone, som han eller hun får bære på sin avatar helt til neste cup i det samme spillet.

Øvelse gjør mester
Er du redd for å tape penger kan du selvfølgelig velge å øve deg, ved å spille gratis. Da vinner du jo ikke noe, men du taper heller ikke noe. Når du føler at du er god nok til å konkurrere, er det bare å hive seg med i konkurransen, om den fortsatt pågår.

Side King kun leverer ferdighetsspill kan du alltid velge å konkurrere om penger, men det er først i cuper og turneringer du kan konkurrere om de store gevinstene og jackpottene.

Registrer deg gratis i dag.

Turneringer og gevinster
Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Cuper og turneringer arrangerers jevnlig, og du finner informasjon om disse på Kings startside og inne i de aktuelle spillene.

Nettsamfunn
King, som leverer spillsidene, har utformet det hele som et nettsamfunn hvor du også kan bli kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. For eksempel så er Tyskland er sterkt representert og gode spillere. Klarer du du å slå de?

Her finner du våre spillsider!

Klikk her for å gå direkte til Flash Diamond