Gå til sidens hovedinnhold

Vinn en barnevogn

Enten du skal ha nr. 1 eller nr. 3 så trenger du en ny, fancy barnevogn.

Foreldre & Barn er et kjent og kjært magasin og nettsted foreldre søker råd i/på for å finne svar på noen av spørsmålene som dukker opp når man blir forelder. Og stort sett finne man svar på det man lurer på.

Foreldre & Barn Torget
Nå har folkene bak Foreldre & Barn også lansert et nettsted for kjøp og salg av ubrukt, pent brukt og velbrukt utstyr til barn.

Klikk her for å se Foreldre & Barn Torget

Vinn, vinn, vinn
I forbindelse med lanseringen ønsker de å gi bort en splitter ny Emmaljunga barnevogn, modell City Cross med duobag til en verdi av 7798,- til en heldig forelder/ et heldig foreldrepar.

Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er å finne konkurranseannonsen på Foreldre & Barn-Torget, og besvare et spørsmål der innen 16. februar.

Klikk her for å lese mer om konkurransen

Selg utstyr gratis!
Er barnet ditt / barna dine vokst fra utstyret, sitter du med produkter du har arvet men ikke trenger eller har du dobbelt opp av noe?

Nå kan du selge dine barneprodukter helt gratis (Gjelder i en begrenset periode).

Felles for alle som har eller har hatt barn er at man har kjeller, bod eller garasje full av ubrukte barneprodukter det er på tide å få solgt.

Benytt sjansen nå til å selge det du måtte ha liggende, helt gratis, og vær samtidig med i trekningen av en helt ny barnevogn. Og om du ikke trenger den akkurat nå, så kan det jo hende du kommer til å trenge en i fremtiden. Eller du kan selge den igjen på Foreldre & Barn - torget.

Klikk her for å legge inn en annonse

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot