Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Vinn et videokamera!

Lag en gratis hjemmeside, og vær med i trekningen av et flott videokamera!

Har du lyst til å vinne et videokamera? Med Nettavisen Hjemmesideservice har du nå sjansen til nettopp det!

Din hjemmeside
Nettavisen Hjemmesideservice er et tilbud til deg som ønsker en egen hjemmeside for å samle gode ferieminner, planlegge og rapportere fra en reise, forevige et bryllup, vise frem familiebilder til besteforeldre og venner, promotere en klubb, selge produkter e.l.

Dersom du ikke har en egen hjemmeside kan du opprette det nå og teste tjenesten gratis i en måned.

Er du i tillegg med i vår konkurranse får du hele tre måneders gratis bruk av tjenesten, samtidig som du også er med i konkurransen om å vinne:

1. premie: Videokamera (Canon MV900) + 12 mnd gratis bruk av Nettavisen Hjemmesideservice
2. premie: Videokamera (Canon MV900) + 6 mnd gratis bruk av Nettavisen Hjemmesideservice
3. premie: 6 mnd gratis bruk av Nettavisen Hjemmesideservice

Ønsker du ikke hjemmesiden etter prøvetiden, blir den automatisk slettet.

Hvordan vinne?
For å vinne må du opprette eller eie en hjemmeside på Nettavisen Hjemmesideservice og i tillegg sende oss en forklaring på hvorfor nettopp du skal vinne et videokamera, innen onsdag 8 april. Forklaringene vil bli vurdert av en jury bestående av en representant fra Hjemmesideservice og en representant fra Nettavisen, og vinnerene vil publiseres på Nettavisen kort tid etter utløpsfristen.

Send mailen til hjemmeside@nettavisen.no Husk å informere om din email (som du brukte ved opprettelse av hjemmesiden din) samt navnet på din hjemmeside.

Alle nye medlemmer som sender oss et forslag på hvorfor de skal vinne, får tre måneders gratis prøvetid!

Alle kan lage hjemmeside
For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet. Du får også tilgang av spennende maler og designverktøy som gjør at du kan lage siden akkurat som det passer deg.

Malene er også nyttige til å lage selve innholdet på sidene, og du får muligheten til å sette opp dagbok, gjestebok, fotoalbum, videoklipp og familietre. Du får også tilgang til underholdningsinnhold som hukommelsesspill, bildebøker og tegneserier. Du får tilgang til over 200 maler, og du kan for eksempel enkelt lage din egen kino hvor du kan vise dine egne videoklipp. Du kan også lage fotoalbum med lysbildefremvisninger.


Eget domene
Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis i 1 måned!

(Konkurransen er også åpen for de som allerede har opprettet en hjemmeside med nettavisen Hjemmesideservice)