Nettavisen.no

Tjenester
(Nettavisen/Egmont)

Vinn kr 100 000 på sommerkryssord

Bli med på sommerens store kryssordkonkurranse, hvor du kan bli den heldige vinneren av Kr 100 000.

Glad i kryssord? På våre kryssordsider finner du nå sommerens store kryssordkonkurranse, og du alene har sjansen til å vinne hele Kr 100 000 på din kryssordhobby.

Sommeraktivitet
Konkurransen består av hele seks kryssord som skal løses innen 1. september. Du bestemmer selv når du vil løse kryssordene, som i hele sommer vil ligge tilgjengelig på våre kryssordsider. Vil du spare utfordringene til en regnværsdag, er det altså fullt mulig.

Vil du vinne Kr 100 000? Klikk her for å være med i sommerkonkurransen

Økte vinnersjanser
Du kan selvfølgelig velge å bare svare på ett av kryssordene, men du har større vinnersjanser jo flere kryssord du sender inn. I tillegg øker vinnersjansene om kryssordoppgaven er korrekt løst. Er den ikke det blir den nemlig forkastet. 1. september kåres vinneren av konkurransen, som alene stikker av med premien på Kr 100 000.

Fordeler
For å delta i konkurransen kan du velge å bli medlem på våre kryssordsider, eller levere oppgavene som gjest. Blir du medlem får du i tillegg en del medlemsfordeler som gratis tilgang til utallige premieoppgaver, lagring av uløste oppgaver, poenghistorikk etc.

Løs dagens kryssord her!

Variert innhold
På våre kryssordsider finner du også mange andre premiekryssord, quizzer, sudokuoppgaver og andre spill, med varierende vanskelighetsgrad. Synes du det er lenge til 1. september kan du f.eks. kjempe om ukens premie som blant annet er et cruise til København, Flax-lodd, spill m.m. eller månedspremien på Kr 2000.

Drømmer du om lottomillioner? Les mer her!