Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Crestock.com (Crestock.com)

Vinn ny Jensen-seng fra Bohus

Du bruker store deler av ditt liv i senga, nå kan du få din drømmeseng her.

En 75-åring har sovet over 200 000 timer, eller 23 1/2 år i løpet av sitt liv, og sengen er det møblet du bruker mest tid i hjemme. I samarbeid med Jensen gir nå Bohus deg muligheten til å lage akkurat ditt drømmesoverom.

Vinn seng til 20 000kr
Du kan være en av tre heldige vinnere av en Jensen kontinental seng til en verdi av 20 000kr. I tillegg kan du i løpet av konkurransenperiode være en av 30 heldige vinnere som får en eksklusiv Jensen hodepute.

Husk at du bruker nesten 15 uker i senga hvert eneste år... så det kan være verdt å investere i en god seng.

Alle som deltar i konkurransen ved å poste sitt eget soverom på Facebook får også en kupong som gir 25 prosent rabatt på Jensen-senger hos Bohus.

Klikk her for å delta i konkurransen

Om Bohus
Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede med en omsetning i 2009 på over 3 milliarder kroner. Kjeden består av 62 møbelvarehus, og har en markedsandel på over 20%.

Om Jensen
Jensen er i dag en av Skandinavias ledende madrassprodusenter. I Svelvik, beliggende ved Oslofjorden, produseres over 150.000 madrasser hvert år. Der finnes det en følelse, stolthet og kunnskap som ingen maskin i verden kan erstatte. Jensen har etter hvert blitt et begrep både i og utenfor Norden.