Gå til sidens hovedinnhold

VM-helt senker Milan

Luis Suarez er tilbake for Ajax i kveld mot Milan. Vi tror på hjemmeseier i Amsterdam.

Flere tips tirsdag:
Tipping: Ryker Arsenal i Beograd også?
Odds: Stormer mot Premier League
Odds: Lesernes oddstips tirsdag
Trav: Vi klemmer til med et tredjevalg som banker

Det er Champions League og engelsk fotball som dominerer langoddsen i dag. Vi prøver oss på begge deler, og først ut er Sporting Braga og Ajax, to meget sterke hjemmelag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Ajax - Milan
Gruppe G. Ajax tapte 0-2 borte for Real Madrid i sin første kamp. Hjemme i Nederland er de helt suverene på hjemmebane, orker ikke telle hvor mange hjemmekamper de har spilt uten å tape nå, men de står med 3-0-0 hittil i år og de stoppet på 16-1-0 totalt forrige sesong.

Hva skal vi si om Milan? De har en drøss stjerner på laget, men sliter tidvis med å få spillet til å sitte. Sesongens to bortekamper i Serie A har gitt 1-1 mot Lazio og 0-2 tap for Cesena. I gruppe G fikk man en start som bestilt med 2-0 hjemmeseier over Auxerre. I dag blir det trolig vanskeligere.

Ajax får tilbake målmaskinen Luis Suárez og forsvarsspiller Jan Vertonghen til denne kampen, de var suspendert mot Real Madrid. Evander Sno, Kenneth Vermeer, Thimothée Atouba og Nicolás Lodeiro er skadet og ute i flere uker. Det er usikkerhet rundt Rasmus Lindgren og Eyong Enoh, men de blir trolig klare. Milan har Massimo Ambrosini og Pato ute med skader. Thiago Silva er tilbake etter skade.

Tøff gruppe for Ajax dette, men på hjemmebane kan de slå alle. Her tror vi de tar sine første poeng i gruppespillet. Er de like gode som de pleier på hjemmebane, vinner de. På Hamar holder man Milan som små favoritter, et syn vi ikke deler. Det blir jevnt dette, men størst vinnersjanser gir vi hjemmelaget, og oddsen på 2,50 må prøves med en hundrelapp. Spillefrist klokken 20.40 her også.

38. Ajax - Milan 2,50 3,00 2,40

Klikk her for å levere dette spillet

Sporting Braga - Shakhtar Donetsk
Gruppe H. At Braga er som dag og natt hjemme og borte fikk vi nok et bevis på da de røk 0-6 for Arsenal i London. Hjemme i Portugal har man 3-0-0 og målscore 7-2 på hjemmebane, 0-2-1 og mplscore 4-5 på bortebane. Forrige sesong, da man tok sølvet i Liga Sagres og kvalifiserte seg til Champions League, hadde man 14-1-0 totalt på hjemmebane. Vi så også hvordan de knuste Celtic 3-0 på hjemmebane på veien hit. Må jo si i samme slengen at de klarte 4-3 i Sevilla også på veien, så helt fortapte er man heller ikke på bortebane, men dog: Braga er et typisk hjemmelag.

Vinn på trav i lunsjen: Banker feier lunsjfavoritt av banen

Shakhtar Donetsk begynner å få god erfaring med spilli Europa nå, og de tok første stikk da de slo Partizan 1-0 hjemme for to uker siden. De topper i Ukraina med 9-1-1 totalt. Poeng er avgitt kun på bortebane.

Det skal ikke være alvorlige skadeproblemer hos Braga denne gangen, men Quim er ute, og det er noe usikkerhet rundt Alberto Rodriguez. For bortelaget ser det ut til at Fernandinho og Chygrynskiy uteblir.

Braga må heve seg etter 0-6 tapet sist, men møter sterk motstand også i kveld. Dette blir trolig jevnt, men Braga har vist at de kan slå hvem som helst på hjemmebane, og i dag må man. Vi synes Norsk Tippings 2,25 i odds på hjemmeseieren må prøves i kveld. Vi spiller denne som single, innsats 100 kroner. Spillefristen er klokken 20.40.

31. Sporting Braga - Shakhtar Donetsk 2,25 2,95 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook