Gå til sidens hovedinnhold

VM-tips: Ronaldo må berge Portugal

Sjekk spillforslagene våre til skjebnekampen Portugal - Nord-Korea, som starter kl. 13.30 i dag.

Her finner du dagens langoddsprogram med tre VM-kamper.

Ingen tvil om at jubelen stod i taket i både Lisboa og Portugal for øvrig etter Brasils 3-1-seier mot Elfenbenskysten søndag kveld. Med seier over Nord-Korea i dag tar Portugal et kjempeskritt mot åttedelsfinale.

Men blir det en enkel oppgave? Neppe. Begavede og teknisk vakre Portugal har helt siden EM på hjemmebane i 2004 hatt voldsomme problemer med effektiviteten, noe som også kostet dem et etterlengtet gull på hjemmebane i finalen mot Hellas.

Tips til Chile - Sveits finner du her: - Sveits tar poeng
Tips til Spania - Honduras finner du her: - Spania slår voldsomt tilbake

Hvem skal score?
Det er fortsatt spisskrise i Portugal. Pedro Pauleta, Nuno Gomez og nå Liedson har vært spissvalgene til Portugal i de senere mesterskapene. Og fotballverden har ikke blitt skremt av noen av dem. Arven etter Eusebio er fortsatt ikke plukket opp, og uten en spiss som leverer varene kan det tidlig exit for Portugal fra fotball-VM 2010.

Bli nettspiller og lever spillene på PC-en

Cristiano Ronaldo har en tung bør på sine skuldre, han må levere mandag. Og han er i stand til å levere, selv om han ikke har scoret landslagsmål for Portugal på over ett år. Men han har farten, han kan skape ubalanse og han kan sette opp andre medspillere. Etter å ha sett dette heroiske nordkoreanske laget er det nesten vanskelig å se et av verdens mest ineffektive lag finne åpningene uten noen kunstverk fra Ronaldo.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Knapp seier?
Norsk Tipping tilbyr seks ulike spillalternativer på denne matchen. Singel kan spillles med utgangspunkt i handicap 0-1 (1,85 - 3,40 - 2,95), mens portugisisk seier betales med rekordlave 1,25. Norsk Tipping tilbyr også singelspill på om Ronaldo scorer eller ei (2,15 - 1,40).

Vi var lenge inne på å foreslå U i denne kampen, men har etter hvert bikket over mot ettmålsseier til Portugal. Med tanke på at 11 av 29 kamper har endt med ettmålsseier hittil i VM er det ikke et spesielt uventet scenario at Portugal vinner 1-0.

Spillforslag 1
Vi setter 100 kroner på denne singelen:
62. Portugal - Nord-Korea (0-1) U 3,40.
Singelen kan du spille her (innsatsen styrer du selv)

Det er heller ikke meget sannsynlig at denne kampen blir målrik. Oddsene på under 2,5 mål har vært rekordlave de siste dagene, men på bakgrunn av at det er en storfavoritt i denne kampen, løftes merkelig nok oddsen på under. Vi kan jo repetere at storfavoritter som England, Italia og Spania til sammen har scoret ett mål som storfavoritt de siste dagene. Under i kampen mellom Portugal og Nord-Korea betales med 1,55 og kombineres med handicapseier til Spania (0-1) i objekt 96. Spania mot Honduras kommer vi tilbake til i en senere artikkel.

Spillforslag 2
Vi setter 200 kroner på denne dobbelen:
64. Portugal - Nord-Korea over/under 2,5 mål B 1,55.
96. Spania - Honduras (0-1) H 1,37

Totalodds: 2,12.
Dobbelen kan du spille her (innsatsen styrer du selv)

Tips til Chile - Sveits finner du her: - Sveits tar poeng
Tips til Spania - Honduras finner du her: - Spania slår voldsomt tilbake

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Tippekupongen
Bestill gratis kortleser her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Følg kampene LIVE her

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken