Nettavisen.no

Tjenester
(Wallmans)

Wallmans: En uforglemmelige aften

Underholdning og middag i ett - for deg som er ute etter å pleie sansene.

Har du lyst på en opplevelse litt utenom det vanlige, bør du bestille deg en aften på Wallmans. Fra å arrangerte konserter med Beatles og Rolling Stones, har Wallmans-konsernet nemlig utviklet sitt helt eget, unike underholdningskonsept.

Her finner du mer om Wallmans salonger

«Et underholdningsspa»
Dinnershowet til Wallmans ble lansert første gang i Stockholm, høsten 1991, og løpet av de siste ti årene har konseptet spredt seg fra Stockholm til Helsingborg, Oslo og sist til København.

Om du er så heldig at du får lov til å tilbringe en aften i Wallmans Salonger, er det en helt spesiell opplevelsesreise du blir tatt med på. Med sloganet «For the sake of entertainment» utrykkes hele ideen med Wallmans.

Eller som Mona Levin i sin artikkel i Aftenposten så passende døper det, «et underholdningsspa».

Artistenes springbrett
Artistene eller ensemblet som de kalles er som de selv skriver på nettsidene, «en blanding av Skandinavias absolutt beste, unge showartister».

Det var også ideen til Hasse Wallman som startet dinnershow-konseptet - å presentere morgendagens stjerner i dag. Både Maria Mittet (tidl. Haukås Storeng) og ektemannen Hans Marius har stått på scenen for Wallmans.

Dinnershow
De syngende og dansende artistene, som også innimellom fungerer som servitører og sørger for at du får også nyte mat og drikke, presenterer alt fra VG-lista til orientalsk-inspirert nysirkus med luftakrobatikk på scenen. Noe som med andre ord kan passe både for svigermor og vennegjengen.

I år feirer Wallmans i Norge 10 år, og de har kalt showet «Perfect 10». Vil du spandere på deg en uforglemmelig opplevelse i høst/vinter kan du bestille billetter her.

Klikk her for å gå til Wallmans sider