En foreløpig ukjent kjøper har skaffet seg begge begge toppleilighetene på Tjuvholmens siste byggetrinn for å slå dem sammen til én praktleilighet, melder Dn.no.

- Jeg kommenterer aldri hvem kjøpere er, men kan bekrefte at det er én kjøper som har kjøpt begge leilighetene for å slå dem sammen til én, sier Gunnar Bøyum, administrerende direktør i Tjuvholmen KS, til avisen.

Leilighetene på 168 og 187 kvadratmeter har ligget ute siden høsten 2007. Opprinnelig var prisen henholdsvis 24 og 27 millioner kroner, men det har tidligere vært meldt at prisingen er blitt justert ned.

Bøyum sa sist tirsdag til Finansavisen at nivået lå på 120.000 kroner pr. kvadratmeter, noe som til si rundt 20 og 22 millioner kroner. Dette kan altså tyde på at prisen for den samlede leiligheten er rundt 40 millioner kroner.

For det får man ni rom og balkonger på totalt 185,5 kvadratmeter i 11. etasje.

For et par uker siden ble det kjent at den søkkrike krafttraderen Einar Aas har betalt 27,5 millioner kroner for arkitekt Finn Sandmæls toppleilighet på Tjuvholmen. Fra før av eier Aas leiligheten som ligger vegg-i-vegg med Sandmæls leilighet.