Gå til sidens hovedinnhold

TLC gjenforenes

Suksessgruppa opptrer syv år etter «Left Eyes» tragiske dødsulykke.

(BIIPMAG): Hvem hadde vel trodd at de to gjenværende medlemmene i R&B-gruppa TLC ville gjenforenes etter syv år?

Populære
De tre jentene i TLC fikk stor suksess med hiter som «No Scrubs», «Waterfalls» og «Digging on You» på midten av 90-tallet. Trioen har tilsammen utgitt fire album og solgt mer enn 22 millioner album i USA. I tillegg har de vunnet fire Grammy Awards.

Musikkmagasinet Billboard har kåret gruppa til en av tidenes beste musikalske trioer og har plassert dem på 56.plass på «Topp 100»-lista over de hotteste artistene fra 1958 til 2008.

Tragisk død
I 2002 døde Lisa «Left Eye» Lopes i en trafikkulykke i Honduras da hun var sjåfør i en bil som kjørte utfor veien. Etter den tragiske døden har vi ikke hørt mye fra de andre i gruppa TLC, men nå har Tionne «T-Boz» Watkins og Rozonda «Chilli» Thomas planlagt en gjenforening.

Konsert
«T-Boz» og «Chilli» skal nemlig spille sin første konsert i USA på syv år etter «Left Eyes» død. De skal delta sammen med stjerner som Taylor Swift og Alicia Keys på Justin Timerlakes veldedighetskonsert i Las Vegas 17.oktober. Konserten er høydepunktet i en uke lang golfturnering som samler inn penger til sykehusbarn, ifølge Daily Express.

Det er uvisst om den gjenværende duoen har planlagt mer musikalsk samarbeid utover denne konserten.

Se og hør TLC med «No Scrubs»:

HTML EMBED

Se TLCs «Waterfalls» her:

HTML EMBED

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken