Gå til sidens hovedinnhold

Du vil bli overrasket når du ser hva hun sutter på

- De største lukter best, og smaker bedre, sier hun.

(SIDE2): I den nye sesongen av TLCs «My Strange Addiction» møter vi 22 år gamle Keyshia fra New York er besatt av å samle, sniffe, og tygge på brukte bleier.

Jo mer urin det er i bleien, jo bedre.

- Det må være tiss i den. Det er de største bleiene som lukter best, forklarer Keyshia, mens hun trekker ut en skuffe og tar ut en bleie.

- Smaker som surt sukkertøy

22-åringens avhengighet av brukte bleier begynte for to år siden, da hun plutselig fikk en trang til å begynne å samle på dem. Bleiene tar hun nå med seg overalt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Jeg elsker dem. De smaker faktastisk. Jeg har en ved siden av meg når jeg lager mat på kjøkkenet, jeg har en i alle skuffene mine, jeg har en ved senga, jeg har noen i bilen, og i vesken, sier hun.

Bleiene får hun fra venner, og til og med fremmede, og hun mener selv at de smakker som surt sukkertøy.

- Du vet når du går inn i et rom, og du lukter maten så sterkt at du nesten kan smake den? Slik er det for meg, sier hun om lukten av bleier.

Kjæresten er lei

Keyshia er for tiden gravid med sitt første barn, og selv om det kanskje ville gjort det enklere for henne å skaffe bleiene hun er så glad i, så har hennes forlovede begynt å bli ganske oppgitt over hennes underlige besettelse av bleier. Video kan du se her.

Serien «My Strange Addiction» har iløpet av sin sendetid avslørt en rekke forskjellige, og kanskje urovekkende, besettelser. Forrige episode handlet om amerikanske Lacey Wildd (45), som har brukt over 1,5 millioner kroner på å forstørre puppene . Hun bruker nå BH-størrelsen QQ.

- Vet du hva som er morsomt? Jeg mister ting i kløfta. Jeg måtte kjøpe en stor telefon, fordi jeg hele tiden mistet den andre telefonen min nedi der, sa hun.

Tidligere har vi også møtt Carrie som drikker sin egen urin, Michelle som drikker en liter blod hver dag, Sharon som drikker bensin og Therese som er besatt av hårløse rotter - på et tidspunkt hadde hun hele 52 rotter i leiligheten sin.

LES MER:Carrie drikker urinen sin
Besatt av hårløse rotter
Jenta som drikker bensin

Her kan du se kvinnen som spiser maling:

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken