Gå til sidens hovedinnhold

- To spolerte sjanser ødela

- Vi har en stor sjanse før 1-0 og en enda større før 2-0 og i mellomtiden skulle vi hatt straffe. Det er kampen i et nøtteskall, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde som virker ganske fornøyd selv om han er slått ut av cupen.

- Dette var kollektivet Brann som fungerte igjen. Vi har drevet teambuilding i helgen og jeg så det i øynene på dem før kampen at de ikke ville gi seg uten kamp. Men vi er uheldige eller udyktige, sier Mons Ivar Mjelde til ibergen.no etter kampen.

1-2-tapet gjør at det ikke blir noen ny cupfinale på fjorårets mestre.

- Det er surt å ikke komme til cupfinalen, men det er ikke mange lag som gjør det to ganger på rad. Nå får vi konse på UEFA cupen og serien. På torsdag skal vi vinne. Derom er der ingen diskusjon. I serien skal vi spille slik vi gjorde i dag og forhåpentligvis ta den viktige fjerdeplassen som gir Royal League.

- Hvor surt er det å kanskje spille sin beste kamp for sesongen og likevel bli slått ut av cupen.

Martin-effekten
-Det er klart det er surt, men vi hadde ikke marginene med oss, samtidig som Vålerenga er et godt lag. Men jeg må si at så små som marginene er i fotball er det synd at dommeren er med og setter sitt preg på kampen. Han står like ved straffesparket, men tør ikke å blåse.

- Hvordan kunne laget løfte seg slik, er det bare Martin-effekten?

- Martin betyr mye selv om han var uheldig på første målet. Han får de andre rundt seg til å spille bedre.

Hva er viktigst nå, Europa eller serien?

- Vi skal videre i Europa og kanskje snuse på et gruppespill, men det er serien vi lever av, sier Mons Ivar Mjelde

Reklame

Den superpopulære solsengen blir raskt utsolgt

Kommentarer til denne saken