Gå til sidens hovedinnhold

Tok filla fra sniffer

Kvinne tatt med sniffeklut og narkotika.

(iOslo.no) Les utdrag fra politiloggen her:

Sniffer fulgt hjem
ETTERSTAD: Kl. 23.54 fikk politiet kjennskap til en kvinne som satt og sniffet på Etterstad. En politipatrulje som kom til stedet tok fra kvinnen sniffekluten. På kvinnen ble det funnet en klump hasj som politiet også tok beslag i. Politiet valgte deretter å følge kvinnen hjem, men hun vil bli anmeldt for besittelse av narkotika.

Sjåfør med høy promille
MANGLERUD: Kl. 00.24 kom det melding om en bil som kjørte svært vinglete på Manglerud mot Skullerud. På sin ferd hadde bilen i hvert fall vært borte i en annen bil. Da politiet kom til stedet fant de en 31 år gammel mann som blåste til 1.9 i promille. Bilen ble tauet inn og sjåføren må svare for forholdet når promillen går ut av blodet.

Tatt med narkotika og kniv I
KALBAKKEN: Kl. 02.09 kontrollerte politiet en mann på Kalbakken. I denne forbindelse ble det kastet noe narkotika, og narkotikaen ble funnet og mistenkte, en 41 år gammel mann, ble pågrepet. Han hadde også på seg en kniv, og blir anmeldt for to forhold - besittelse av narkotika og bæring av kniv på offentlig sted.

Fraranet mobiltelefon
GRØNLAND: Kl. 04.51 ble det meldt om et ran nederst i Lakkegata. En 24 år gammel mann var blitt fraranet sin mobiltelefon - han ble først fratatt telefonen og så slått, før ranerne løp oppover mot Lakkegata skole. Saken vil bli anmeldt i løpet av dagen.

Tatt med narkotika og kniv II
SINSEN: Kl. 05.43 kontrollerte politiet to personer på Sinsen. De to, to menn på 33 og 30 år, var i besittelse av narkotika og bar kniv. De ble begge pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken