Gå til sidens hovedinnhold

Tom Cruise fridde til Katie

Tom Cruise (42) fridde til sin nye flamme Katie Holmes (26) fredag - under Eiffeltårnet.

(SIDE2): - Jeg har fridd til henne, utbrøt Tom Cruise på en pressekonferanse i Paris fredag. Det melder Associated Press.

Paret utvekslet kjærlige smil foran pressen, og Katie Holmes hadde en massiv diamantring på fingeren.

- Det skjedde tidlig i morges ved Eiffeltårnet. Dette er en fantastisk dag for meg, jeg er forlovet med en fantastisk kvinne, sa Tom Cruise.

På spørsmål om hvorfor han valgte akkurat landemerket i den franske hovedstaden, svarte Cruise:

- Jeg har aldri vært ved Eiffeltårnet. Dette er Paris, det er en vakker by, og det er veldig romantisk.

42 år gamle Cruise er i Frankrike for å promotere Steven Spielberg-filmen «War of the Worlds». Han og den 16 år yngre kjæresten kunngjorde i april at de er et par.

Romansen utviklet seg etter at Cruise brøt med skuespillerinnen Penelope Cruz, samtidig som Holmes og Chris Klein gikk fra hverandre etter et lengre forhold.

Tidligere denne uken kom nyheten om at Katie Holmes følger kjæresten inn i scientologikirken, som av mange betraktes som en sekt.

Det var vært ville spekulasjoner om det nye superparet i pressen de siste månedene. Noen medier har ment forholdet bare er et pr-stunt - mens britiske Daily Star på sin side hevdet allerede i mai at Cruise hadde fridd.

Tom Cruise har vært gift to ganger tidligere, sist var med Nicole Kidman, de var gift i 11 år. Skuespillerne har adoptivbarna Conor og Isabella sammen.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken