Gå til sidens hovedinnhold

- Tom er redd for romvesener

Tom Cruise (45) tror Xenu skal komme og ta ham, og bygger bunker til 56 millioner kroner.

(SIDE2): Cruise er en av verdens mest kjente støttespillere av Scientologikirken.

For lenge, lenge siden
Utenomjordiske dystopier er en viktig del av den utskjelte trosretningen. Blant annet tror man at en intergalaktisk diktator ved navn Xenu, for lenge, lenge siden regjerte en føderasjon bestående av 90 planeter.

For 75 millioner år siden begynte han å slite med overbefolkning og bestemte seg for å bruke jorden, som da gikk under navnet Teegeeach, til å løse problemet.

Her brakte han folk i et flylignende romskip, plasserte dem rundt 10 vulkaner og drepte dem ved å droppe hydrogenbomber i vulkanene.

Kostbar kjeller
Slik ble sjelene deres friggjort og samlet seg etter hvert i klynger. Deretter ble de fanget i en slags blanding av frosset alkohol og glycol hvor Xenu til slutt skal ha plantet et frø av avvikende oppførsel som slik skal ha fulgt menneskene. Og så videre.

Selv om Scientologene i offentlig sammenheng hevder at historien representerer et bilde av en trosretning slik Det gamle testamentet blir oppfattet av kristne, velger nå Tom Cruise å ta enkelte forholdsregler.

Ifølge magasinet Star er den amerikanske skuespilleren i ferd med å bygge en bunker til 10 millioner dollar eller rundt 56 millioner kroner under huset sitt i Colorado.

Hevntokt
Årsaken skal være en økende frykt for at Xenu planlegger et ondsinnet hevnangrep på jorden etter at han ble avsatt og satt i arresten i et fjell et eller annet sted (noen hevder han befinner seg inni Pyrineene).

- Det er et selvgående tilfluktsrom med et høyteknologisk luftrenseanlegg, sier en kilde til magasinet.

Fasilitetene skal kunne romme 10 mennesker, inkludert kona Katie Holmes, deres 17 måneder gamle datter Suri og adoptivbarna Isabelle (14) og Connor (12).

Tull
En talsmann for Cruise avviser bunkerpåstandene.

- Dette er fullstendig usant. Han bygger ingenting på eiendommen sin.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg