Gå til sidens hovedinnhold

Kunne blitt både Harry og Ron

Tom Felton prøvespilte både for rollen som Harry Potter og Ron Weasley.

(SIDE2:) Tom Felton (21) tar et stort steg inn på skuespillerarenaen i Harry Potter-universet med sin rolle som Draco Malfoy (Draco Malfang) i den nye Potter-filmen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Endelig et menneske
Felton var en av de få barneskuespillerne som faktisk hadde erfaring fra skuespill da serien startet, men han sier selv at han til nå har oppfattet bildet av Draco som ganske todimensjonalt.

– Det er først nå vi får se ham mer som et menneske, sier han i et intervju med BBC.

LES OGSÅ OM GULLA:- Skremmende å bli berømt

Bleking hver 10. uke
I et lengre intervju med Rolling Stone sier den opprinnelig mørkhårede Felton at han sympatiserer voldsomt med alle jenter som føler de må farge håret konstant. Som Draco må han bleke håret hver tiende uke, en prosess han sier han finner ganske ubehagelig.

Men Felton avslører at hele hårfargingen startet da han prøvespilte for både Harry Potter og for rollen som Ron Weasley eller Ronny Wiltersen.

BILDESPESIAL:Se så store de har blitt

– Først farget de håret mitt brunt og ga meg briller slik at jeg skulle ligne på Harry. Etter det jeg forstår var jeg blant de seks siste kandidatene der. Så gjorde jeg en audition for Ron Weasley og de farget håret mitt rødt. Og til slutt farget de håret mitt blondt for prøvespillingen for Draco. Du kan bare forestille deg hvor mye tyn jeg fikk fra skolekameratene mine, ler Felton.

SE VIDEOINTERVJUET FRA ROLLING STONE

Fant kjæreste på settet
Tom Felton har tidligere sagt at Potter-filmene har gitt ham mye, blant annet både en kjæreste og en mulighet til å vise at han også er musiker og låtskriver.

(Artikkelen fortsetter under karusellen)

2200

Felton er sammen med stuntkoordinatoren Jade Oliva. De to har vært et par i et og et halvt år. Oliva jobber på Harry Potter-settet og har gjort det i flere år, men det var ikke før innspillingen av siste film de to fant hverandre.

– Derfor betyr også «Halvblodsprinsen» noe spesielt for meg, sier Felton.

SE TOM FELTON I HARRY POTTER OG HALVBLODSPRINSEN

HTML EMBED
video_embed(12507,1);
Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren

Kommentarer til denne saken