Gå til sidens hovedinnhold

Draco får ikke sole seg

Harry Potter-stjernen Tom Felton ferierer i Miami, men blir pent nødt til å holde seg i skyggen.

(SIDE2): Han har nemlig fått streng beskjed fra filmselskapet om å unngå å bli brun.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

– Draco kan ikke bli brun
22-åringen er kjent som Harry Potters erkefiende, Draco Malfoy, og et av kjennetegnene hans er nettopp den bleke huden. Skuespilleren skal tilbake på jobb allerede 4. januar for å fortsette innspillingen av den siste filmen.

Felton forteller på Twitter at han smører seg inn med solfaktor 50, ettersom Draco ikke kan ha så mye som en gyllen glød.

«enjoying miami, relaxing and enjoying the contrasting weather from london!! still wearing factor 50 :(as draco can't come back with a tan!! », skriver han blant annet.

Følg Harry Potter-stjernen på Twitter her.

Nyter livet men kjæresten
Felton beholdt derfor skjorta og shortsen på, selv på stranden. Kjæresten Jade Olivia på sin side nøt varmen i en stor Bob Marley-topp og flate sandaler.

Paret er i Florida for å feire nyttår og bruker dagene på strandliv og god mat på det fasjonable Fontainebleau Resort på Miami Beach. Felton nyter sikkert også en pause fra den intense filmingen.

Den sjuende og siste delen av Harry Potter-serien skal vises i to filmer. Den første har premiere i November, og den andre etter planen kommer i Juli 2011.

2709

Kommentarer til denne saken