Tom Sundby er ansatt som Tom Fodstads etterfølger som markedsdirektør i NFF. Fodstad går over i stillingen som administrerende direktør i Nordic Football som er et heleid datterselskap av NFF.

Bred erfaring

Tom Sundby er et kjent navn i fotball-Norge, både som landslagsspiller og toppfotballspiller i Lyn og Lillestrøm. Sundby hadde også et proffopphold i Hellas på midten av 80-tallet. Fotballkarrieren ble stoppet av skade i 1988, og Sundby er i dag engasjert i breddefotballen med klubben Snarøya. Han kommer til NFF fra stillingen som daglig leder i Asics Norge A/S.

- Vi er veldig glad for å få på plass en person som Tom Sundby. Med sin brede erfaring både fra fotballen og kommersiell virksomhet, har vi funnet rett person til å utvikle Norges Fotballforbunds kommersielle samarbeidsavtaler, sier kommersiell direktør Ronny Aasland i NFF.

Utfordrende

Sundby tiltrer stillingen 1. oktober 2007.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på store og viktige oppgaver i norsk fotball, og jeg håper jeg kan bidra til at vi sikrer et godt inntekstgrunnlag som bidrar til å styrke fotballaktiviteten i både topp og bredde, sier Tom Sundby.