Gå til sidens hovedinnhold

Moren føler seg såret over Steines show

Føler han utleverer henne på scenen.

(SIDE2): - Jeg er såret, lei meg, skuffet. Jeg opplever at Tommy har brutt min privatsfære, sier Anita Lindrup Bråthen til Dagbladet.

Årsaken er at Tommy Steine gjør comeback med sitt nyeste show, «Livredd», ser han forteller om sin eget møte med angsten og om enkelte opplevelser i barndommen. En barndom preget av fyll og slagsmål og der han som storebror tok ansvaret for sine søsken.

- Å ha en oppvekst der mor og stefar krangler. Det er vold og fyll og moren din roper om hjelp mens du ligger og sover, det gjør noe med deg, sier Tommy Steine i showet.

Gode kritikker
Steine har fått gode kritikker for showet. Og flere har ment at han har tatt et steg opp på komediestigen.

- Tommy tar en Knausgård, og kommer unna med det, skriver VG i sin anmeldelse og ga showet terningkast 5.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

«Livredd» er Steines tilbakekomst på scenen etter en god stund borte på grunn av depresjon. Har har også måttet rydde opp i sine økonomiske problemer.

LES OGSÅ: Steine nær milliontap etter luksusbil-mareritt

Men moren synes altså at det er ubehagelig at barndomsopplevelsene til Steine er tatt med. Uten at hun er spurt.

- Viktig del
Selv sier Tommy Steine at showet ikke var laget for å ramme noen, men at det ville være vanskelig å fortelle om frykt og angst uten å fortelle hva han var redd for. Han sier barndomsberetningene er en liten del, men en viktig del.

Steine sier til Dagbladet at han og moren har ulik oppfatning av det som skjedde i barndommen. Selv sier moren at det Tommy Steine sier stemmer.

- Det som hente da han var barn var tragisk, og det han sier stemmer, sier hun.

Anita Lindrup Bråthen har ikke selv sett showet til sønnen. Hun mener imidlertid at hun burde vært informert om det før han tok det til scenen.

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker

Kommentarer til denne saken