Gå til sidens hovedinnhold

- Tommy suger mannetær

Den damegale Mötley Crüe-trommisen er en selverklært fotfetisjist. Nå skal han også ha fått sansen for mannetær.

(iBergen.no) : Skal man tro amerikanske National Enquirer, ga villmannen folk på nattklubben Feliz i Seattle et solid sjokk da han forleden viste mer enn vanlig omtanke for bandkompisens føtter.

Opptrinnet skal ha skjedd da Tommy Lee sugde tærne til en storbrystet rødtopp, mens medlemmene i hans nye band Supernova så på det hele.

- Vokalist Lucas Rossi sparket av seg skoene og dro av sokkene sine, og spurte Tommy om han også kunne få en omgang. Tommy ga blaffen i rødtoppen, og gikk løs på Rossis tær, forteller en kilde til det kulørte magasinet. En rekke tilskuere skal ha gitt høylydt uttrykk for avsky mens det hele pågikk.

Trommeslageren og vokalisten har også tidligere vist at de er svært glade i hverandre, blant annet ved åpenlyst å kline foran en paparazzi-fotograf på gaten.

Ingen av disse episodene er derimot i nærheten av nivået på skandalene Mötley Crüe er blitt kjent for. Medlemmene er i tur og orden blitt skandalepressens kjæledegger etter at de enkeltvis eller sammen har blant annet tatt overdose, kjørt ihjel kompisen Razzle fra Hanoi Rocks, voldtatt en sanseløst beruset jente på fest, konkurrert med Ozzy om hvem som var flinkest til å slikke opp urin fra gaten (Ozzy vant), laget sexfilmer og banket opp ektefeller.

Har du tips el. bilder til iBergen.no? Send mail, eller MMS "IB" til 1984

Les flere nyheter på www.iBergen.no